dnz35 kullanıcısının son içeriği

1. dnz35

Bj60 Yamuk Duruyor

Merhabalar, Aracınız hayırlı olsun, çok güzel görünüyor. Korkulacak bir durum yok. Makas yapraklarının kavisleri ayarlanınca düzelir. Bulunduğunuz ildeki makas ustalarını araştırın.
  2. dnz35

İzmir'e 45 Dakika Uzaklıkda Ki (panama Koyu) Konum Bilgisi

Bahsi geçen koy gerçekten de çok güzel. Bir çok yerden girişi var. Bazı yerlerden 4x4 araçla geçmek gerekiyor. Bazı geçişlerden binek araçla girilebiliyor. Ancak yaz aylarında sürekli olarak jandarma denetiminde olan bir yer. Gidilse bile toplanıp çıkma zahmeti var. Üzerine ceza yerseniz cabası...
  3. dnz35

Man Kat 1 - Karavan

Merhaba, Bu tarz araçları ülkemizde temin etmek ve istediğiniz şekilde dizayn edip karavana çevirmek düşündüğünüzden çok daha kolay. Maliyetinden bağımsız olarak bu işi çok kaliteli yapan firmalar mevcut. Sorun şurada başlıyor ülkemiz coğrafyasında belli bir boyutun üzerindeki araçların...
  4. dnz35

Off Road Aracı Ülkemizi Için Sizce Gerekli Mi ?

Ülkemiz coğrafyasında sadece arazi aracı ile ulaşabileceğiniz keşfedilmemiş yada az bilinen çok fazla yer bulunmakta. Özellikle 4x4 araçların yüksek vergi maliyetlerinden dolayı daha düşük modelli alternatifler mevcut. Öncelikle aracınızın gücü çekmek istediğiniz karavana gerçek manada...
  5. dnz35

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Video: https://www.instagram.com/reel/CuSQaLaoImQ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA== :sweatsmile::sweatsmile::sweatsmile:
  6. dnz35

Çekme Karavan Sonrası Arkanın Çökmesi

Merhaba, Öncelikle aracınız ve karavanınızla keyifli geziler dilerim. Arazide yandan gelebilecek darbelere (sivri kaya, bitki kökü) dikkat edin. Taban yapıları araziye uygun olsa dahi yanaktan alınan darbelere karşı daha zayıf oluyorlar. Araca uygun yükseltme yapılmadığı zaman şaftın açısı...
  7. dnz35

Çekme Karavan Da Seyyar Kablo Ne Olmali

Çok yüklenmeden kullanırsanız sıkıntı olmaz. Makara olduğu için elektrik aldığınız yer yakın olsa dahi kabloyu açarak kullanın. Karavanınızda bol keyifli günler geçirmenizi dilerim.
  8. dnz35

Merhaba, Konuyla ilgili mesajımda düzeltme yaptım ancak buradan da sorunuzu yanıtlayayım. 1000watt'lık elektrik ocağı yaklaşık 5A akım çeker. Buzdolabınızın tüketim değerlerini bilmiyorum ama 2-3A'lik bir değeri olsa 3x1,5mm2 kablo yeterli olacaktır. Ama diyelim ki ileride daha donanımlı daha...
  9. dnz35

Merhabalar, Kablo hakkında epeyce tavsiye verilmiş. kablonun kullanımı konusunda da naçizane bir kaç tavsiyede bulunayım. - Öncelikle kablo makara tipiyse priz ne kadar yakın olursa olsun makarayı açın. Aracın altı bu fazlalığı kamufle eder. - Elektrik prizi ile aracınız arasında yol (toprak...
  10. dnz35

Opel Crossland (1.2 Benzinli, Önden Çekiş, 230 Nm Tork) Ve 750 Kg Altı Karavan.

Merhaba, Aracınız caretta tarzında bir karavanı çok zorlanmadan çeker ancak kağıt üzerinde sınırda değerlerle 750kg altı olup da yüküyle birlikte 1 tonu geçen bir karavan çekmek hem teknik açıdan aracınıza hem de sürüş keyfi olarak size eziyet olur. Yakıt konusunda da artış illaki olacaktır...
  11. dnz35

İstanbul'daki Kamp & Karavan Fuarları

Dikkat etmemişim. Haklısınız, geçen sene de fiyat artışı olmuştu ancak davetiye ile girmiştik. İstanbul'da oturanlar için bile fiyat yüksek. Benim gibi şehir dışından gelen katılımcılar için çok daha maliyetli oluyor.
  12. dnz35

İstanbul'daki Kamp & Karavan Fuarları

Hala 50₺ görünüyor. https://bilet.cnrexpo.com/form.aspx?IsAdvertisement=1&web_id=427
  13. dnz35

Dikkat Gökçeada Yunanistan Toprakları

İzmir Karaburun'da da aynı sıkıntı var. Üstelik kıyıdan uzaklaşmanıza gerek yok. Merkezinden 1km ileri gittiğiniz zaman hiç bir hat çekmiyor. Yurt dışı mesajları gelmeye başlıyor. Bildiğim noktalarda telefonu uçak moduna alıp sadece fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Ülke sınırlarında bu...
  14. dnz35

Karavanda Doğru Sanılanlar Ne Kadar Doğru ?

Merhaba, Ben karavan değil de camper aracımda üstte görselini paylaştığınız delikli file gölgeliği kullanıyorum. + Avantajı kumaşı hafif ve şiddetli rüzgarda hava geçirgenliği sayesinde paraşüt gibi havalanmaya kalkmıyor. - Olumsuz yanı her ne kadar %95 denilse de güneşi bir miktar geçiriyor...
  15. dnz35

Yatak Için Sünger

Merhaba, Fikir vermesi açısından kendi aracıma (landcruiser) 140x220 ebadında 32dns (sert) 5cm kalınlıkta 4 paça katlanabilen yatak yaptırdım. Geçtiğimiz hafta boyunca kamptaydım. Ben, eşim ve iki küçük kızım araçta yattık. Biz memnun kaldık. Aynı sistemi birlikte kamp yaptığımız arkadaşlarımız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri