derinzirve kullanıcısının son içeriği

1. D

Kazdağları Çadır Kamp Alanı

Merhaba, ayazma mesire yeri ile ilgili iletişim bilgileri var mı? Çadır kuranlar oluyor mu? Yoksa yalnız mıydınız?
  2. D

Çamkoru Göleti, Soğuksu Milli Parkı,yayla Mocamp,abant Da Çadır Kuran Oldumu

Ynt: Çamkoru Göleti, Soğuksu Milli Parkı,yayla Mocamp,abant Da Çadır Kuran Oldumu Ağustos ayı başında Abant'a gittim, sakin 10-15 civarında çadır oluyor, geceleri soğuk geçiyor, uzun zamandan beri kalan aileler var, giriş 10 TL çadır başına günlük 20 TL alıyorlar, havası çok temiz, köylüler...
  3. D

Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) Ben bu çadırı Yedigöller de gördüm hatta yakınlarına kadar gittim, çadır hakkındaki görüşlerini almak için fakat sabah çok erken saatleriydi. Yedigöller le ilgili tecrübelerimi buradan paylaşacağım.
  4. D

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) Yapmıyor, ucuz yollu bi şey arıyorsanız tavsiye ederim.
  5. D

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) 70 cm için Keçiören'de TEKZEN'de İntex 72 cm 29 TL, oradan alabilirsiniz.
  6. D

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) Merhaba, Yedigöller'de çadıra çekmek için elektrik imkanı varmı, 50 m uzatma kablom var ve aldığınız şişme yatağı öneriyormusunuz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,195
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
sanane_00

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR