*Demet* kullanıcısının son içeriği

1. *Demet*

Kamp Yeri Seçimi

kamp arkadaş grubumuz var onlarla birlikde gittik
  2. *Demet*

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

gerçekden çok güzeldi , kamp arkadaşlarım ile bayagı eglendik
  3. *Demet*

Bozcaarmut-sülüklügöl-eğriova-şirinyaz-aladağ Alternatifleri?

sülüklü göl için size bilgi verebilirim. güzel bir yer edinmek için sabah erken gitmenizi tavsiye ederim, köyden alana gidiş yolu 9.5km ve belli yerleri bozuk bilginiz olsun. wc ler gerçekden pis herhangi bir temizlik yapılmıyor, alanda çeşmeler var içilebilir su , size çadır kurmak...
  4. *Demet*

Istanbul Dan

temel ihtiyaçlarınızı tedarik ettikden sonra , diger eksiklerinizi kamp yaptıkça tecrübe ediyorsunuz bireysel ve grup kamplara katılıyorum , doga da huzur var :)
  5. *Demet*

Yedigöller'deki Uzun Kamplar Için Duş Problemi

kamp alanına araçınız ile gidiyorsanız bazı lüks ihtiyaçlara yanınıza alabilirsiniz. benim gibi sırt çantası ile çıkıyorsanız herşeyiniz kısıtlı olmak zorunda , bu yüzden duş almak benim için lüks sınıfına girer :) tabiki temizlik sorununu daha basit yöntemlerle çözmeye çalışıyorum
  6. *Demet*

Kamp Yeri Seçimi

bu hafta bolu/ mudurdu sülüklü göl de kamp yaptım gerçekden çok güzel tavsiye ederim
  7. *Demet*

bu hafta mudurnu sülüklü göle misafir olduk çok güzeldi
  8. *Demet*

Kamp Yeri Seçimi

aracınız var ise keşandan çanakkale gelibolu yönünde 11km gittikden sonra gökçetepe tabiat parkı var tavsiye ederim. denizi harika
  9. *Demet*

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

4 mevsim kamp yapmayı hedefliyorsanız husky marka iyidir, benim gibi 3 mevsim ise arpenaz fresh black gayet güzel
  10. *Demet*

ben genelde hamak veya kamp sandalyesinde oldugum için balkona ihtiyaç duymadım , sizin bebeginiz oldugu için biraz daha geniş çadır almanız rahat hareket etmenize olanak saglar tabiki
  11. *Demet*

çadır olarak fresh& black 3 kullanıyorum gayet memnunum , su geçirmiyor, yaz günü pişmiyorum, güneş doğdugunda gözümün içine girmiyor :) uyumak için mat da rahat edemedim kemiklerim agrıdı :) bu sebeple şişme mat tercih ettim daha rahat uyku tulumu soguk havalarda iyidir, yaz günü kamp...
  12. *Demet*

Kamp Yeri Seçimi

karadenizde şaka olmaz alır götürür :smiley:
  13. *Demet*

İstanbul Kamp Alanları

kampcı arkadaşlarımız sanırım forumu takip etmeyi bırakmış, keşke herkes gittigi kamp alanları hakkında tecrübelerini paylaşmaya devam etse
  14. *Demet*

ilk baktıgımda acaba birtek benmi insan sulieti görüyorum diye düşünmüştüm, neyseki benimle aynı şeyi görünler varmış bu hafta yaptıgım kamp resimlerini de ilk fırsat da atmaya çalışırım :smiley:
  15. *Demet*

dipsiz gölü besleyen kaynagı görmesem olmazdı :) erikli şelalesi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz