Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sülüklü göl için size bilgi verebilirim. güzel bir yer edinmek için sabah erken gitmenizi tavsiye ederim, köyden alana gidiş yolu 9.5km ve belli yerleri bozuk bilginiz olsun.
wc ler gerçekden pis herhangi bir temizlik yapılmıyor, alanda çeşmeler var içilebilir su , size çadır kurmak...
temel ihtiyaçlarınızı tedarik ettikden sonra , diger eksiklerinizi kamp yaptıkça tecrübe ediyorsunuz
bireysel ve grup kamplara katılıyorum , doga da huzur var :)
kamp alanına araçınız ile gidiyorsanız bazı lüks ihtiyaçlara yanınıza alabilirsiniz. benim gibi sırt çantası ile çıkıyorsanız herşeyiniz kısıtlı olmak zorunda , bu yüzden duş almak benim için lüks sınıfına girer :) tabiki temizlik sorununu daha basit yöntemlerle çözmeye çalışıyorum
ben genelde hamak veya kamp sandalyesinde oldugum için balkona ihtiyaç duymadım , sizin bebeginiz oldugu için biraz daha geniş çadır almanız rahat hareket etmenize olanak saglar tabiki
çadır olarak fresh& black 3 kullanıyorum gayet memnunum , su geçirmiyor, yaz günü pişmiyorum, güneş doğdugunda gözümün içine girmiyor :)
uyumak için mat da rahat edemedim kemiklerim agrıdı :) bu sebeple şişme mat tercih ettim daha rahat
uyku tulumu soguk havalarda iyidir, yaz günü kamp...
ilk baktıgımda acaba birtek benmi insan sulieti görüyorum diye düşünmüştüm, neyseki benimle aynı şeyi görünler varmış
bu hafta yaptıgım kamp resimlerini de ilk fırsat da atmaya çalışırım :smiley: