degrente kullanıcısının son içeriği

1. D

Satılık 2006 Grand Vitara 2,0

104000 km de 2 inç ironman yükseltme 225/75/16 BF GOODRİCH AT lastik (toplam 2000 km yapmış olan lastiklerde patlak yırtık yama yoktur) 3,5mm saç alt koruma kamp ve gezi için 5 ay önce hazırlanmış olan aracımı discovery td5 almak istediğim için satıyorum.araç İstanbul 4,levent dedir.Malum sitede...
  2. D

Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum?

Ynt: Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum? olcay oto lastik pendik bi bak oraya
  3. D

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi hafta sonu 2001 model disco 2 td5 denedim çok beğendiğim bu aracı bu deneme sürüşünden sonra vaçgeçtim.araç rampa yukarı nerdeyse hiç yürümüyorbu kasaya bu motor hiç gitmemiş
  4. D

Bu Araç Hakkında Bilgisi Olan Varmı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2001-discovery-td5-7-koltuklu-arazi-canavari-142950818/detay bu araç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim kendi aracımla takas düşünüyorum rakamda anlaştık gibi ama soru işaretleri kaldı kafamda değer mi?
  5. D

2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi

Ynt: 2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-off-road-donanimli-td5-143767242/detay...
  6. D

2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi

MERHABA GEZENBİLİR ÜYELERİ BU İKİ ARAÇ ARASINDA KARARSIZ KALDIM BEN HARD OFF ROAD YAPMIYACAM YANLIZCA GEZİ VE KAMP AMAÇLI KULLANMAK İSTİYORUM.ARAZİDE FAZLA ZORLAMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN BU İKİ ARAÇ ARASINDA KARAR VERMEYE ÇALIŞIYORUM YAPTIĞIM ARAŞTIRMADA HER İKİ ARACINDA ARTISI VE EKSİSİ OLDUĞUNU...
  7. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben cenk İstanbul çeliktepeden land Rover discovery td5 için araştırma yaparken siteyi keşfettim. araç hakkında hala karar veremedim ama aklımda olan tek araç diyebilirim.hafif off road ve doğa gezileri için kullanmak istiyorum.işallah en kısa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri