Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi takılacak soğutucu güncellenmiş daha büyük bir soğutucu dediğiniz gibi daha öncedende muhakkak bi soru vardı bizde nüksetti hayırlısı diyelim bu kadarla kurtardık..
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sebeb şanzıman yağ soğutucusu arızalı olduğu için şanzımanı soğutmamış servise göre neden bu bide fabrika çıkışı olarak türkiye şartlarna göre üretilmedigi icin kronik olarak arıza yapabilme potansiyeli yüksekmiş..
Arabada 8000tl masraf cıktı arkadaşlar serviste şuanda komple şanzıman indi tork konvaktör şanziman yağ soğutucu selonoid valfler ön şaft dahil bi çok parça değişcek böyle ufak arızaları ihmal etmeyin kesinlikle böyle büyük masrfalara yol açıyor malesef..
SM-N920C cihazımdan Tapatalk...
Estafurullah hocam tam tersi çok önemli bir noktaya değindiniz arabada su kaçağı var yedek su deposunun yanında klima komparasörü var galiba tüp şeklinde aliminyum ordan bi yerden kaçak var yani bu basıncın düşmesine ve şanzıman sotucusuna su pompalanmasna engel olabilir diye düşündüm bende bu...
Tekrardan çok teşekür ederim hocam vakit ayırdınız en kısa zamanda yağ değişimini yaptırıcam ozaman şimdilik yapılabilecek bu inşallah daha büyük sorunla karşılaşmayız...
Öncelikle alaknız için teşekür ederim asıl durum şu şekilde arıza ışığı yanmıyor araçta bilgisayara bağlayınca aşırı ısınmış şanzıman yağı hatası veriyor o hatayı silince normale dönüyor ancak dik yokuşlu virajlı stabilize yollarda araç biraz zorlanınca tekrar vites geçişlerinde vuruntu yapmaya...
Selamlar aracım şanzıman yağı ısınma hatası veriyor ve vites geçişleri sarsıntılı geçiş oluyor özellikle 1den 2ye geçişte bilgisayara bağlayıp hatayı sildirince düzeliyor fakat bir süre sonra tekrarlıyor yağda eksiklik yok aracım 106000km de 2005 model cheroke renegade düz kaput olan modelden...
Hocam merhabalar sizi tekrardan rahatsız ediyorm bugün aracı bosch servisine soktum makineye bağladılar düşük akü ve yüksek ısı şanzıman yağı hatası verdi onları sildirdim dediğim olay 1 den 2 ye geçişteki sarsma düzeldi şimdide kalkışta d ye alıp aracın hafif yürümesini beklemeden gaza basınca...
Hocam çok teşekür ederim tekrardan vakit ayırdığınız için yeterince bilgilendirdiniz konuyla alakalı çok memnun oldum...
Aslında titreşim diyemeyiz yığılma tarzı bir olay bide gerigeri giderken titreme yapıyor o aldığımdan beri vardı aracım hor kullanlmamış çok temiz bir araç 106000km de böyle arızlar olması normalmi sizce...
Çok teşekür ederim.dediklerinize baktırcam sorun devam ederse mecbur en yakın yetkili servise gitcez...
Öncelikle ilginiz için çok teşekür ederim sadece kalkışta 1den2ye geçişte bi sarsma var onun dışında herşey normal, aniden ortaya çıkan bir sorun daha önceden belirti vermedi. sorun hakkında bir çok sebeb yazmışlar beni korkutan şanzımanda önemli bir durum varmı acaba bulunduğum yerde servis...