Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2005 Volt LT 35 Sahibiyim. Aşağıda ki gibi linkteki gibi daha çok offroad tipi teker ve yükseltme yapmak istiyorum. Var mı bildiğiniz yer.
https://www.instagram.com/p/BjRZEI7Bw4j/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Buna benzer bir tur için soru soracak iken konunuza denk geldim. Vize işinin nasıl yaptınız ülkelere tek tek orada iken mi başvurdunuz yoksa gitmeden mi?
Bilenler aydınlatırsa sevinirim
Konuya yeterince özen gösterilmemiş sanırım. Instagram ve youtubeda imrenilerek bakılan çoğu yerli/yabancı karavanların dolap kapaığnda emniyet bile yok. Ben tüm kapaklara gerçek pirinç sürgü taktım
Gönlüm kompost tuvalet kullanmak istiyor fakat malum markanın 995 dolarlık tubaletini alabilecek bütçem yok. Amazon.de de is yine kompost olan ve yorumlarında memnun oldukları 160 € lık kompost tuvalet var.
Şimdi ben benim anladığım kadarı ile farklarını yazayım. Ehiller düzeltebilirse...
Güya adım adım buraya paylaşacaktım ama inanın o konularda pek sosyal değilim (demiştim :D ). Karavan %95 Bitti çok ufak detaylar kaldı. İlk defa karavan yapan birisi olarak (daha önce de hiç karavan görmüşlüğüm yoktu) bazı tecrübe eksikliklerinden dolayı hatalı ilerlediğim yerler oldu.7 ay...
Öncelikle çok teşekkür ederim. Eleştiri her zaman ileriye götürür. Ben her günümde bir öğrenciyim ve hayatımın sonuna kadar değişmeyecek motolarımdan birisi "oldum olası,olamadım" dır. Bu sebeple tüm fikirlere açığım.
Kesinlikle haklısnız ama maalesef daha önce belirttiğim gibi oyun alanımı...
Aslında kendi konumu açmak istiyordum fakat kini konulardaki son mesajı görünce forumu açıkcası aktif sanmamıştım fakat,başka bir arkadaşın konusuna yazıp,aktif cevaplar alınca kendi konumu açayım dedim.
Daha önce ne karavanda konakladım ne de bir karavana bindim. Eşimle birlikte motosiklet ile...
Aynen ruhsat ağırlığı 2255 KG buda bana geriye max 1200 KG oyun alanı bırakıyor.
Sular hepis dolu anında (ki aslında teoride imkansız,pis sular dolu olması demek,temiz suların az boşalması demek) 520 litre = 536 KG
2 Adet Akü = 120 KG
2 Adet 18 mm MDF = 185 KG
4 adet 18 mm Huş = 150 KG...