CortoMaltese kullanıcısının son içeriği

1. CortoMaltese

Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) kumbabaya girmedim ama sofular saklıkoydan ormana girdim. saat 7'ye kadar filan oradaydım. gene orman yolundan rivaya geçip istanbul'a döndüm. çarşamba tatil için istanbul'dan ayrılıyorum. sitede likya yoluyla ilgili yazıları...
  2. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) iyi insan olmasa oralarda işi ne? doğayı ve çizgiromanı seven insandan kötülük gelmez.
  3. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) gezi kısmı için ben değdi diyemem. neredeyse değiyodu diyebilirim. neyse ağlamayı kesip olumlu tarafından bakalım; en azından sizleri tanımış görmüş oldum bu da değerdi aslında. herkese teşekkürler.
  4. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) bu gün şile ormanlarında döktük kurtları artık. demek ki neymiş? cumartesi şirketten kaçmak zormuş.. kaçsan bile telefon açık bırakılmayacakmış...
  5. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) hayati bi meselemiz çıkınca biz geziyi yarıda kestik. bu da arka kapak olur ve fotoğraf konusunu kapatırım kendi adıma..
  6. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) buralardan da geçerken... ...meraklı gözlerle seyredildik tam da böyle görülüyodu karşı kıyıdan.
  7. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) çok önemli bir sorun çıktığından acilen geri dönmek zorunda kaldık. bir dahaki gezide sucuklar benden
  8. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) bir yabancının gözleri burdan da geçtik bazılarımız takıldık ama yılmadık çekildik çıkarıldık
  9. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) çok önemli bir durum ortaya çıktığı için gezinin yarısında ayrılmak zorunda kaldık. ama çok keyifliydi. yenilerine sağlık. yabancı da elindeki fotolardan bir kısmını girsin bakalım; buluştuk poz verdik buraya geldik burdan...
  10. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) serkan gideceğimiz parkur nasıl? düz yol gibi mi yoksa bizi biraz zorlayacak bir yer mi? biraz sözedebilir misin?
  11. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) ctesi konuşuruz detaylı
  12. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) sitendeki fotoğraflar çok şahane bu arada
  13. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) nerden tanışıyoruz ki? cepten mesaj gönderdim bu arada
  14. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) ok. kaydettim. teşekkürler. kudret benim ismin de bu arada
  15. CortoMaltese

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) anklaştık. cumartesi 13:30 akaretler 43. alışverişi buluştuktan sonra mı yapacaksınız?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri