ceremcem kullanıcısının son içeriği

1. C

Satılık Bisiklet Römorku Karınca-3 (SATLIDI)

Ynt: Satılık Bisiklet Römorku Karınca-3 (SATLIDI) Herkese selam, Karınca'ların hepsi satılmış durumdadır. İlginize teşekkürler.
  2. C

Bisiklet Römorkları

Ynt: Bisiklet Römorkları Teşekkür ederim Erdem, beğendiğine sevindim.
  3. C

Bisiklet Römorkları

Ynt: Bisiklet Römorkları Ooo, selamlar Barış... Teşekkür ederim, Özgür'le birlikte bir maceraya atıldık. Tasarım değişiklikleri de kendi deneyimlerime göre şekillendi. Yaptığın bir ürünü kendin kullanıyorsan eksiklikleri görüp düzeltmek de elinde oluyor. Benim yaptığım da budur. Alt kısmı...
  4. C

Satılık Bisiklet Römorku Karınca-3 (SATLIDI)

Herkese selam, Bisiklet arkasında bir taşıyıcıya ihtiyaç duydum ve internetten araştırma yaparak birkaç sonuca ulaştım. Sonuçta bana en mantıklı gelen çözüm, tek tekerlekli römorktu. Bunu da bir tek B.O.B firması üretiyordu.Fakat,yurtdışı fiyatı, kargo masrafı, gümrük vergisi derken astarı...
  5. C

Bisiklet Römorkları

Ynt: Bisiklet Römorkları Herkese selam, Ben de bu türden bir taşıyıcıya ihtiyaç duydum ve internetten araştırma yaparak birkaç sonuca ulaştım. Sonuçta bana en mantıklı gelen çözüm, tek tekerlekli römorktu. Bunu da bir tek B.O.B firması üretiyordu. Gel gelelim Erdem Souksu'nun da dediği gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
Hamdi TURAN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri