bolat1 kullanıcısının son içeriği

1. B

Mitsubishi L200 Acil Yardım

Siz arızayı tamir edebildiniz mi acaba yardımcı olursanız sevinirim
  2. B

Mitsubishi L200 Acil Yardım

Merhabalar Mersin’de ikamet ediyorum 2007 mitsubishi l200 aldım 2 hafta önce aracım arazide gaz yemiyor düz yolda da 3 viteste çok ağır hızlanıyor ustalara gösterdim ancak hava akışmetre sensörünün değişmesi gerektiğini söylediler değiştirdik ama yan sanayi olunca düzelmedi orjinali olması...
  3. B

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Slmlar mehmet can bolat Zj 1997 grand cherokee 537 401 19 33 eklerseniz sevinirim.
  4. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar Mersinde servisciyim yazlari bahcem var oraya gidiyorum mersindeki Zj kullanan u forumda olan arkadaslarla tanismak istiyorum ve 5.2 Zj beni daha nerelere surukleyecek bakalim.
  5. B

Zj 5.2 1997 Model Sigorta

Merhabalar siteyi uzun zamandir takip ediyorum neredeyse Zj lere yapilan butun yorumlari okudum diyebilirim ancak 2 aya kadar 1997 model Zj 5.2 almayi dusunuyorum trafik sigortasi ne kadar diye merak ediyorum tam net bir rakam olmasa da ortalama ciktigi bir tutar vardir kusura bakmayin biraz...
  6. B

1997 Zj 5.2 Lütfen Yardim...

Oncelikle herkese merhabalar siteye yeni uye oldum araciniz hayirli olsun trafik sigortasi ne kadar çikti acaba allahin izniyle 2 aya kadar ben de almayi dusunuyorum 1997 model

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,199
Kayıtlı Üye Sayımız
167,071
Kaydolan Son Üyemiz
#Redkitt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR