Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 çeker hastalığı terranonun bir videosunu görmemle başlamıştı, terrano baktım uzun süre. Sonra jeep wj kasalar ve kısmet ML320 oldu 2012'den bu yana...
Selamlar,
Falken A/T'leri değiştirme vakti geldi gibi. Baktığımda hankook dynapro, goodyear wrangler ve lassa competus fiyat olarak birbirine yakın görünüyor. Hankook alırken bir kıyaslama yaptınız mı bu lastiklerle? Hankook almayı düşünüyorum ama sorayım istedim.
Baktığımız, bindiğimiz araçlar mantık çerçevesinde düşünülerek alınıp binilecek araçlar değil diye düşünüyorum. Beğeniyorsanız ve istiyorsanız, imkanınız varken şansınızı denemelisiniz.
Konu başlığında SHERPA'yı görünce Defender bölümünde ne işi var dedim :)
Bildiğim tek sherpa bu:
Video: https://youtu.be/2XQ3cL3I5yY
Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullanın.
Kullanmadım ancak kullanan ve LPG montaj sektöründe olan bir arkadaş; bu araçların LPG ile uyumlu olmadığını, aracı kullanmanın kendisine çok zevk verdiğini ancak LPG kaynaklı motor problemi yaşadığını ve yaptırdığını, sattıktan sonra da sattığı kişinin daha sonra benzer sorunlar yaşadığını...
Jantı küçültüp yanak kalınlığını yükseltirseniz arazide daha konforlu olur, ayrıca lastiğin esnemesi artacağından taş, kaya vs.'de lastik yarma durumu azalabilir.
Yumuşak hamurlu AT'ler asfaltta sorun çıkarmıyor. Ses kar lastiğinden fazla değil. Uzun zamandır AT kullanıyorum her gün.