Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ürünü almadan önce yorumlarına bakmak yararlı olur.
Alanya gibi yoğun bir yer yerine Köyceğiz gibi sakin ve huzurlu bir yeri tercih ederim.Yer var mı bilmem ama öğretmen evi var.
Bir ürünü almadan önce yorumlarına bakmak yararlı olur.
Alanya gibi yoğun bir yer yerine Köyceğiz gibi sakin ve huzurlu bir yeri tercih ederim.Yer var mı bilmem ama öğretmen evi var.
Akıllıca.Eklemlere fazla yüklenmeden hafif ve kısa yürüyüşler iyidir.Mümkünse bilgisayarını da ayakta kullanabileceğin bir düzenek kurabilirsiniz.Çok farkeder.
Aklınıza takılanı yaptığınız için benim önerilerim suya yazılmış olacak ama yine de buraya bir iki not düşeyim.
1-Bu yaşta ve kiloda spor salonunu düşünmeyin.Otuzbeş yaşından sonra yapılacak en iyi spor yürüyüş.Ancak bu kiloyla abartmadan yapın.Spor salonuna vereceğiniz paraya yazık olur...
Aklınıza takılanı yaptığınız için benim önerilerim suya yazılmış olacak ama yine de buraya bir iki not düşeyim.
1-Bu yaşta ve kiloda spor salonunu düşünmeyin.Otuzbeş yaşından sonra yapılacak en iyi spor yürüyüş.Ancak bu kiloyla abartmadan yapın.Spor salonuna vereceğiniz paraya yazık olur...
Kesinlikle Ordu-Perşembe yaylası menderesler.
Ordu Yason burnu-kilise.
Ordu Boztepe.
Ordu pidesi (Aktaşlar).Karadeniz pidesinden farklıdır.Kıymalı ve az pişmiş yumurta favorimdir.
Ordu tostu.Yöresel işaretlenmiş-tescillenmiş lezzet.Tek yapan kalmıştı,hala yaşıyorsa,Kahraman tost.
Ordu gezginler...
Merhaba,
Evolite kullanıyorum ve çok mennunum.Ayrıca ölçüleri de dikkate alınca. evolite mantıklı geliyor bana.
Bu arada sky xpro 3 kişilik gözüküyor ama ölçülere bakınca iki kişilik gibi.
Syg.
Aslında sirke kolay kolay bozulmaz.Ama içinize sinmediyse başka.Bu gibi durumlarda temizlik için kullanabilirsiniz.Özellikle deterjan vurmamamız gereken tahta kaşık,kesme tahtası vs. için ideal. Syg.