bayzero kullanıcısının son içeriği

1. bayzero

Ji̇mny'ye Bi̇nene Kadar

Kazasız belasız sürüşler dilerim.Güzel anlatım.Tebrikler.
  2. bayzero

Arabayla Bulgaristan Temmuz 2024

Paylaşım için teşekkürler.Elinize sağlık.
  3. bayzero

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Bir ürünü almadan önce yorumlarına bakmak yararlı olur. Alanya gibi yoğun bir yer yerine Köyceğiz gibi sakin ve huzurlu bir yeri tercih ederim.Yer var mı bilmem ama öğretmen evi var.
  4. bayzero

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Bir ürünü almadan önce yorumlarına bakmak yararlı olur. Alanya gibi yoğun bir yer yerine Köyceğiz gibi sakin ve huzurlu bir yeri tercih ederim.Yer var mı bilmem ama öğretmen evi var.
  5. bayzero

Hayatımdaki Asıl Sorunum, Fazla Kilolarım...

Akıllıca.Eklemlere fazla yüklenmeden hafif ve kısa yürüyüşler iyidir.Mümkünse bilgisayarını da ayakta kullanabileceğin bir düzenek kurabilirsiniz.Çok farkeder.
  6. bayzero

Aklınıza takılanı yaptığınız için benim önerilerim suya yazılmış olacak ama yine de buraya bir iki not düşeyim. 1-Bu yaşta ve kiloda spor salonunu düşünmeyin.Otuzbeş yaşından sonra yapılacak en iyi spor yürüyüş.Ancak bu kiloyla abartmadan yapın.Spor salonuna vereceğiniz paraya yazık olur...
  7. bayzero

Aklınıza takılanı yaptığınız için benim önerilerim suya yazılmış olacak ama yine de buraya bir iki not düşeyim. 1-Bu yaşta ve kiloda spor salonunu düşünmeyin.Otuzbeş yaşından sonra yapılacak en iyi spor yürüyüş.Ancak bu kiloyla abartmadan yapın.Spor salonuna vereceğiniz paraya yazık olur...
  8. bayzero

Yeni Aracımla Acemi Bir Jeep Kullanıcısı Olarak Aranızdayım Saygılar.

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
  9. bayzero

Soğuk Hava Kampı Şişme Yatak

Şişme yatağı 15 li derecelerin altında unutun.Linkteki şişme mat ve normal mat seçeneğini tercih edin derim.Uyku tulumunuzda önemli tabi.
  10. bayzero

Karadeniz Turunda Nereleri Görmeli Neleri Tatmalıyız

Kesinlikle Ordu-Perşembe yaylası menderesler. Ordu Yason burnu-kilise. Ordu Boztepe. Ordu pidesi (Aktaşlar).Karadeniz pidesinden farklıdır.Kıymalı ve az pişmiş yumurta favorimdir. Ordu tostu.Yöresel işaretlenmiş-tescillenmiş lezzet.Tek yapan kalmıştı,hala yaşıyorsa,Kahraman tost. Ordu gezginler...
  11. bayzero

Çadır Seçimi Tavsiyeleriniz

Merhaba, Evolite kullanıyorum ve çok mennunum.Ayrıca ölçüleri de dikkate alınca. evolite mantıklı geliyor bana. Bu arada sky xpro 3 kişilik gözüküyor ama ölçülere bakınca iki kişilik gibi. Syg.
  12. bayzero

313 Cdi Panelvan Karavan Dönüşümü

Çok geçmiş olsun.Sağlıklı günler dilerim.
  13. bayzero

2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

Aboneliklerinizi e-devlet üzerinden hızlıca iptal edebilirsiniz.Fakslaşma yok,dilekçe yok,müşteri temsilcisi ile muhataplık yok. Syg.
  14. bayzero

2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

Aslında sirke kolay kolay bozulmaz.Ama içinize sinmediyse başka.Bu gibi durumlarda temizlik için kullanabilirsiniz.Özellikle deterjan vurmamamız gereken tahta kaşık,kesme tahtası vs. için ideal. Syg.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
yabassta

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri