B.Cebeci kullanıcısının son içeriği

1. B

Kararı verdik defenderlı oluyoruz, yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: Kararı verdik defenderlı oluyoruz, yardımlarınızı bekliyorum Evet benim de hoşuma gitti. Bir de Otokar yapımının İngiliz yapımına kıyasla dezavantajları nelerdir, sitede İngilizler öneriliyor. 91 kasa olduğundan muhtemelen Otokar çıkmasıdır.
  2. B

Ynt: Kararı verdik defenderlı oluyoruz, yardımlarınızı bekliyorum Açtığınız konuyu tamamen inceledim tebrik ederim, darısı başıma diyelim. sizin için de uygunsa maliyetini yazabilir misiniz, özelden de mesaj gönderebilirsiniz. Bu arada özelden mesaj gönderen arkaşlara mesaj sayım yetmediği...
  3. B

Ynt: Kararı verdik defenderlı oluyoruz, yardımlarınızı bekliyorum Cevabınız için teşekkür ederim Serkan Bey. Forumda sizin de defender topladığınızı gördüm. Siz nasıl yapıyorsunuz, nasıl bir araç aldınız?
  4. B

Ynt: Kararı verdik defenderlı oluyoruz, yardımlarınızı bekliyorum Yanıtınız için çok teşekkür ederim. şehir içinde kullanıyor olmanız bana daha da cesaret verdi. Bu arada yazıda belirtmediğimin farkına vardım; kapalı kasa 110 almak istiyorum. Sizin de söylediğiniz gibi hidrolik şart, sanırım...
  5. B

Merhaba arkadaşlar, Siteye yaklaşık üç ay kadar önce üye oldum ve hemen hemen her gün girip takip ettim, her birinizin yardımseverliğini tebrik ederim. İlk yazımı da buraya güzel bir iş için yazıyorum. Sonunda hayalimdeki aracı almak için startı verdik ☺ Sitede defender’la ilgili sayfalarca...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR