ayhanakbuga kullanıcısının son içeriği

1. ayhanakbuga

Sonbahar Çadırlı Kampı: Erzurum Dumlu, Akdağ Havadan Görüntüler ve Kamp Yemekleri

Mevsim sonbahar ve ağaçların yaprakları renk renk bu mevsimde. Ben de renklerin bu güzelliğine yerinde şahit olmak için kamp yapmak istedim, haftasonu tatilini fırsat bilerek. Hazırlığımı yapıp yola çıktım ve çoğunlukla kamp yaptığım yer olan Akdağ Köyü'ne (Erzurum) gittim. Hava rüzgarlı ve...
  2. ayhanakbuga

Kırklar Mescidi Ve Rüzgarlı Soğanlı Geçidi Kampı

Merhaba. Çok teşekkür ederim. Orada yaşayanların günlük rutini bu yaşantı :) Benim ilkim olunca bu manzara... hoşuma gitti. Uzun süreli sisli ve yağmurlu hava bunalıma sokabiliyor beni, onu anladım bu turda.
  3. ayhanakbuga

Kırklar Mescidi Ve Rüzgarlı Soğanlı Geçidi Kampı

Rus Yolu ya da Derebaşı Virajları son yılların popüler duraklarından. Ben de yürüyerek ve motosikletle bu güzel yere şahit oldum daha önceki yıllarda. Bu yıl motosikletle mini Karadeniz turumuz, motosikletimin yine bozulmasıyla iptal oldu. Ben de bu yeri ve yakın başka güzel yaylalar varsa...
  4. ayhanakbuga

Mars'ta Geceleri Soğuk Olur

Allah her Doğa'yı sahibine bağışlasın, ne diyim :D
  5. ayhanakbuga

Teşekkür ederim.
  6. ayhanakbuga

Salda'yı zamanında göremedim.. Üni'de bizim sınıfta bi Selda vardı maşallah, güzel kızdı.
  7. ayhanakbuga

Geçen yıl biri Mars'a benzetmişti Kargapazarı Dağı'nı bir kez daha gitmiştim de... Sonbahar ayında gerçekten de benziyor sanki.
  8. ayhanakbuga

teşekkürler.
  9. ayhanakbuga

Doğalı orada çobanlar yaşıyor. Allah yardımcıları olsun.
  10. ayhanakbuga

Geçen yılın sonbaharında gidip, çok beğenip, çadırlı kamp yapmayı planladığım Kargapazarı Dağı'na 08.08.2020 tarihinde gittim. Hazırlığımı yaptım. 2 Çanta hazırladım; büyük çantada kamp malzemelerim, küçüğünde fotoğraf ve video ekipmanım. Yolun tamamına yakınını arabamla geçtim. 2 km'lik...
  11. ayhanakbuga

Kemerli Dağ Kampı: Sırtçantalı

Yürümeyi seviyorum; ama uçurum, yar ve yüksek uç noktalar korkutur beni. Böyle yerlerden yürümek zorundaysam ayaklarım titremeye başlar ve yürüyemem. Hoşuma giden manzaralara ulaşmak için bazen bana zor yollardan da geçiyorum. Köyümü, orada doğduğum ve küçüklüğümün bir kısmı orada geçtiği için...
  12. ayhanakbuga

Motosikletle Çadırlı Kamp

Merhaba. Burası bizim köyün yaylası. Prosedürü bilmiyorum. Kamp için jandarmayı haberdar etmek gerekli. Jandarma da otel, hostel veya öğretmenevlerine yönlendirir gibi kulaktan dolma bilgim var.
  13. ayhanakbuga

Motosikletle Çadırlı Kamp

Abraham Maslow'un İhtiyaçlar Hiyerarşisi'nin en basamağıdır Kendini gerçekleştirme ihtiyacı. Maslow kendini gerçekleştiren insanların özelliklerine dair bazı nitelikler belirlemiştir. "Yalnızlıktan korkmazlar" da bu niteliklerden birisidir. Yalnızlığın bile çeşitleri var ve aralıklı olarak...
  14. ayhanakbuga

Köyde Tek, Gönlünce

Aynen öyle. Teşekkür ederim katkınız için.
  15. ayhanakbuga

Köyde Tek, Gönlünce

Eviniz çok güzel olsa da sürekli evde yaşamak zorunda olmak; ya da manzaralar çok güzel olsa da sürekli gezmek zorunda olmak yani monotona binmiş hayat insanı sıkar... değişiklik hoşuna gider. Atalarımız "tebdil-i mekanda ferahlık vardır" sözünü, yaşadıkları tecrübeler üzerine söylemişlerdir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri