AVCI16 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yaylalarda Kar Var.Hendek / Sakarya (16 Ocak 2010)

Ynt: Yaylalarda Kar Var.Hendek / Sakarya (16 Ocak 2010) güzel ve sakin bir gezi olmuş ,kar olunca işin keyfi ve fotolar bir başlka güzel oluyor,
  2. A

Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010)

Ynt: Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010) biz yareninmizle bir birimize kıyamayı, Ama senin o güzel hatrına onuda deneriz hele bir forma girsin,kendini şehir trafiği modundan ve havasından kurtarsın değilmi amcası ,o daha çok küçük ;)
  3. A

Ynt: Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010) Dostum benim jeep çik senin kapında it olur,istersen sana çulluk ta vurdurur. saygılar
  4. A

Ynt: Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010) Ali kardeş araban hayırlı olsun çok harika görünüyor, Benim yarenim ne bena kıyar nede benim Pajero ya kıyar,ama kısmetse piknig gezisine bende racımla gelirim,ama benim hedefim seninki gibi toyota hilux,çünkü onlar dağların arslanı,
  5. A

Ynt: Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010) EN İYİ TEKNE ARKADAŞIMIN TEKNESİ DERLER BİLİRMİSİN SEN.
  6. A

Ynt: Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010) Sonunda bende siteye üye oldum,yokmu bana hoşgeldin partisi ;D Arkadaşlar hakikaten iki seferdir çok harika rotalarda çok harika adrenalin ve çamur dolu maceralar yaşadık ve bu konuda önçülük yapan şamil arkadaşıma bizi guruba davet eden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri