aura kullanıcısının son içeriği

1. A

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) yapalım falla bana uyaar :)
  2. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) bu arada bu gezinin devamını yaz bitmeden yapmayı düşünüyoruz arkadaşlar... detaylar en kısa zamanda bilginize sunulacaktır... ay dayanamadım söledim :D
  3. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) peynir torbası dediğin şey ne ki bülent abi... 2 mm kalınlığında peynirler vardı içinde, bize ne yapar 2mm lik peynir... ::)
  4. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) güzel olmuş Mustafa eline sağlık :)
  5. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) yaa sormaa Selmacım...iş yerinde de eğer böyle hesap yapıyorsam diyecek bişey bulamıyorum :D
  6. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) sana fırsat kalmazdı Selmacım... boşuna hayal kurma ;)
  7. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) Hesaplarda bi karışıklık mı oldu? Deryam :) Demek hesap yaparken bu şekle bürünüyor muşum :D biraz daha idman yamalıyım bu konuda :D
  8. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) ben de akşam yüklicem kısmetse ama rtüklü foto cok ver ben de... o yüzden ekleyeceğim sayı az olecek :D
  9. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) şimdi de evin ana mı oldum yani :D
  10. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) canım yaa.. o senin kendi güzelliğin Sevtapcım ama grupta herkes birbirinden tatlı inan bana... bir tanesi eksik olsun yerini bi başkası dolduramıyor... Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için :)
  11. A

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) yok be bülent abii :)))
  12. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) korkuyorum artık... gezenbilirsiz adım atmıyoruz hiçbir yere:) maşaallah diyelim nazar değdirmeyelim :) gercekten harika bir geziydi, sabah ki yağmur beni cok korkuttu ama katılım süperdi, tekne sahipleri bile cok memnun...
  13. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) 01- deep (Mert Kiğılı) 02- aura (Derya Bayrak) 03- Pebble (Nilsun Şahin) 04- halabinikiyok (Ercan Akgül) 05- akarsu ( A.Kadir Arsu ) 06- Sevgi Budak 07- Sharingan ( Serdar Tanrıverdi ) 08- Berksito (Berk Saraç) 09- eftaLYa...
  14. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) 01- deep (Mert Kiğılı) 02- aura (Derya Bayrak) 03- Pebble (Nilsun Şahin) 04- halabinikiyok (Ercan Akgül) 05- akarsu ( A.Kadir Arsu ) 06- Sevgi Budak 07- Sharingan ( Serdar Tanrıverdi ) 08- Berksito (Berk Saraç) 09- eftaLYa...
  15. A

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar) evet canım... rica ettim bizim şeyhten, sinema salonuna kimseyi sokmazsanız olur dedi.. söz verdim ben de ona :) ama arac kapasitesi sadece 2... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri