artisttireli kullanıcısının son içeriği

1. A

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5 Aracınız hayırlısı olsun. Takipteyim.
  2. A

Yeni başlayan için Yüksek tavan T5 uygunmudur?

Ynt: Yeni başlayan için Yüksek tavan T5 uygunmudur? İnşallah en yakın zamanda kendi aracımı alıp bu işe gönül vermiş abilerimle karavan buluşmalarında tanışmak istiyorum. Aracı günlük olarakta kullanan birisinden fikir almak benim için faydalı oldu teşekkür ederim. Gönderdiğiniz modeli...
  3. A

Ynt: Yeni başlayan için Yüksek tavan T5 uygunmudur? Müsaden olursa abi diye devam ediyorum konuşmama :) öncelikle olarak eğer karavan dönüşümü tahmin ettiğimden çok pahalıya gelirse 8+1 kişilik ruhsatlı alçak tavan u oturma gruplu bir şey tasarlarım diye düşünüyorum. Aracının yapım topiğini...
  4. A

Ynt: Yeni başlayan için Yüksek tavan T5 uygunmudur? Ölçüler için ve özelliklede boş layout için teşekkür ederim kafamdaki tasarım ve araç belli oldukça burada paylaşıcam.
  5. A

Ynt: Yeni başlayan için Yüksek tavan T5 uygunmudur? Murat bey öncelikli olarak aracınızı sattığınıza üzüldüm ve babamın meslektaşı olarak bu konularla ilgilenmenizi ayrıca hoşuma gitti :) Yazdıklarını dikkatle okudum. Carthago markasının T4 için yaptığı tasarım hoşuma gitti. Daha detaylı...
  6. A

Ynt: Yeni başlayan için Yüksek tavan T5 uygunmudur? Haşmet bey ilginiz için teşekkür ederim öncelikle. umarım en geç bir iki yıl için ulaşmayı umut ediyorum :) Tire memleketim olduğu için hafta içleri ilçede hafta sonları izmirde olacağım ve haftalık yol mesafem 400km civarı olacaktır. Ama...
  7. A

Karavancı abilerim hepinize öncelikle merhaba, Ben aslen izmirli olan ama eğitim sebebiyle istanbulda yaşıyan 3 aya makine mühendisi olmaya çalışan üniversite öğrencisiyim. Yaklaşık iki yıldır karavan dünyasını yakından takip ediyorum ve içimdeki gezginlik aşkını engel olamıyorum. Haziranda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
enes_26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri