antiroll kullanıcısının son içeriği

1. A

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. http://www.makinahirdavat.com/pinfo.asp?pid=66429 Bu motorda da kullanım alanı : Çok amaçlı çapa makinası yazmakta. Acaba bunda da debriyaj ve vites var mıdır ?
  2. A

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. Debriyajı kendimiz yapsak çok performans kaybı olur mu acaba ? Şöyle bir sistemden bahsediyorum;
  3. A

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. Bir soru sormak istiyorum bu konuda hiç bilgim yok. Vites dediğimiz olay Motorda mı olmak zorunda yoksa vitessiz bir motora da vites eklenebilir mi ? İnternette bir videoda Motoru ayrı vitesi (Transmission) ayrı bir kutu olarak gösteriyordu da. Birde bir video da...
  4. A

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. Merak etmeyin kaynağı bizzat dediğiniz gibi yapacağız. O öneri bizim için çok önemliydi. Sormamıştım ama aklımdaydı. Mesajlarınızı okudum. Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim. Araştırmalarıma devam edeceğim gelişmeleri buradan yazarım.
  5. A

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. Bir şey soracağım. Peki bu motorları nereden bulabilirim birde fiyatı ne kadar olur? Vitesli ya da vitessiz yapmak konusunda kararsız kaldık. Vitesli motorların fiyatı ne kadar olur ? performansı ne kadar olur ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  6. A

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. Anladım. Bugün demirciye gidip konuşacağım. Sonuçları buradan bildiririm cevabınız için teşekkür ederim. Artık başka bir motosiklet bakacağım.
  7. A

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. Dediğiniz motora bakacağım bulabilirim umarım. Tabi ki kaskları ve korumayı kemerleri unutmayacağız. 103 - 105 den kastım budur.
  8. A

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. Değerli cevabınız için teşekkür ediyorum. Büyük bir araç peşinde değiliz açıkçası. Maksat hobi. Motosiklet motoru benimde kafama yattı. Peki önerebileceğiniz bir motosiklet var mıdır. Bizim buralarda genelde 103 105 diye tabir edilen motosikletlerden bolca var...
  9. A

Buggy İçin Önerileriniz.

Merhaba, Ben ve 4 arkadaşım buggy işine heveslendik. Olay şöyle oldu ki bir arkadaşımın çapa makinesini inceledim. Sürüşünü de beğendim. Güçlüydü de. İnternetten baktım çapa motorlarına şöyle birşey buldum Sizce bu 2 kişilik buggy'i çeker mi ? Ne kadar hız yapar ? (Bu arada bu motorun fiyatı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR