Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Göğüsün Yolcu Bölümünden Su Alıyor
Deneyimlerime dayanarak kesin olarak tavandan gelir. Tavanın olukları iç kısımdan yaklasık 3.5 cm genişliğindedir. Tavanın bazı modellerde en arka kısımda hava delikleri olur. Bu delikler genelde 87 mdellerde olur. İkincisi yan bombeli camların...
Ynt: 110 Ambulans --90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II)
Bu işler İstanbul Avrupa yakasında yapılıyor. Bu arada araçlar benim değil. Bu resimleri reklam olsun diye değil yapılabildiğini göstermek maksadıyla verdim. 2002 den beri yapılan araçların fotolarını çekiyorum. Zaman buldukça...
Ynt: 110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (I)
Kısmetse bugün 110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II) konu olarak başka 110 90 dönüşümü vereceğim. Meslek icabı şasenin nerden kesildiği gösterilmeyecek. Elimde ingiliz 110 90 130 şasi kroki ve ölçüleri var. Bir arkadaşımız...