alperxf kullanıcısının son içeriği

1. A

Defender Göğüsün Yolcu Bölümünden Su Alıyor

Ynt: Defender Göğüsün Yolcu Bölümünden Su Alıyor Deneyimlerime dayanarak kesin olarak tavandan gelir. Tavanın olukları iç kısımdan yaklasık 3.5 cm genişliğindedir. Tavanın bazı modellerde en arka kısımda hava delikleri olur. Bu delikler genelde 87 mdellerde olur. İkincisi yan bombeli camların...
  2. A

110 Ambulans --90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II)

Ynt: 110 Ambulans --90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II) Bu işler İstanbul Avrupa yakasında yapılıyor. Bu arada araçlar benim değil. Bu resimleri reklam olsun diye değil yapılabildiğini göstermek maksadıyla verdim. 2002 den beri yapılan araçların fotolarını çekiyorum. Zaman buldukça...
  3. A

110 Ambulans --90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II)

Ambulanstan ilk resimdeki hale daha önce gelmiş. Bi müddet sonra 90 a çevrildi.
  4. A

110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (I)

Ynt: 110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (I) Kısmetse bugün 110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II) konu olarak başka 110 90 dönüşümü vereceğim. Meslek icabı şasenin nerden kesildiği gösterilmeyecek. Elimde ingiliz 110 90 130 şasi kroki ve ölçüleri var. Bir arkadaşımız...
  5. A

110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (I)

Bu ilk resimli mesajım umarım çıkar. Elimde bir çok resim mevcut zaman buldukça göndermeyi düşünüyorum.
  6. A

Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?..

Ynt: Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?.. Land Roverin özelligi aliminyum olması bu fotoda sacdan yapıp katletmişler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,897
Kaydolan Son Üyemiz
reseaercher

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri