Alay kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Başkent Karavan Nasıldır.

    Bakayım inceleyeyim tabi ki
  2. A

    Başkent Karavan Nasıldır.

    Daha almadım zaten bu sebeple forumda araştırma yapıyorum o zaman opsiyonların hepsi dışarı da daha uygun fiyata halledilebilir sanırım standart donanım karavan almak en mantıklı iş o zaman. Forma karavan teslimi için 2024 Ocak ayı diyor.
  3. A

    Başkent Karavan Nasıldır.

    Pixel 230 modeli için 85 bin standart donanım+frenli kaplin 12.500tl fiyat aldım tente için 5 bin TL güneş paneli için ise 22 bin TL güneş paneli ve tente dışarı da daha ucuza hallolur sanki.
  4. A

    Başkent Karavan Nasıldır.

    Başlangıç olarak sizce alınır mı yoksa pişman mı eder caretta da düşünüyorum da ayakta durma konusunda başkent öne geliyor karavan geçmişi ve detaylar da başoğlu öne geçiyor bütçe olarak malesef başoğlunda caretta ya yine gücümüz yetiyor
  5. A

    Başkent Karavan Nasıldır.

    Tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım var başkent karavan fiyat olarak makul seviyede olması sebebi ile dikkatimi çekiyor başkent karavan tercih edilir mi tanıyan bilen kullanan var mı aceba.
  6. A

    Vw Bora Ile Caretta 1500

    Önerilerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim. Bakalım uzun yılların hayalini gerçekleştirmeye adım adım gidiyoruz eşim ile inşallah memnun ve mutlu oluruz bu karavan hayatından.
  7. A

    Vw Bora Ile Caretta 1500

    Güzel öneriler fakat aracı degişirsem karavana para kalmaz arac degişmedeen bu hayali gerçekleştirmek istiyoruz üç sene kullanıp araç ve karanı büyütmek hedefimiz ilk etapta bu şekilde düşündük.
  8. A

    Vw Bora Ile Caretta 1500

    Dör dört mevsim kullanmayız diye düşünüyorum kullansak bile kışın Akdeniz ege taraflarına ineriz malum meslek gerri ikimiz de Şırnak dayız üç yıl buradayız. Üç yıl caretta ile deneyim edinip batı tarafına gecitiğimizde model degişmek istiyoruz.
  9. A

    Vw Bora Ile Caretta 1500

    İyi günler dilerim herkese. 2004 volkswagen bora 1.6 16 valf aracım 105bg Manuel 5 ileri 150nm tork/ 4500 devir Bu aracım ile caretta 1500 cekmek istiyorum ilk karavanı olacak nasipse sizce uygun olur mu. Kullanım amacım karavan için şu şekilde olacak Bazı Hafta sonları yakın yere kafa...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,459
Mesajlar
1,518,191
Kayıtlı Üye Sayımız
172,114
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmetalp0666

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst