Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj5 Almak İstiyorum
Antalyada yasiyorum.ilk buldugum araca hemen atlamam tabiki.aslinda yedek parca satiyorum guney sahilinde geziyorum yani bol bol ve arastiracagim.yinede burda yakinda bi uyeniz varsa eger tanismak isterim
Anladim.tesekkurler gercekten. Cok fazla param yok ama alacagim yinede.eger etrafinizda onerebilecginiz cj varsa fotolarini beklerim.10000 falan butcem var.saygilar
Cevap icin tsk ederim.77 oncesinin wills oldugunu bilmiyordum hepsini cj olarak biliyordum.sahibinden ve arabam com a baktim ama o buyuklukte motora denk gelmedim acaba vergisni dusuk odemek icin o sekilde gosterilmis olabilirmi yoksa gercekten amc motor bulmak zormu ve...
merhaba üstadlar merhaba :)
aslında cj 1-2 senedir içimde bir ukte ve son günlerde iyice depreşti yani virus ele geçirmeye başladı yavas yavas.
aslan hakkında çok bilgim olmadıgımdan forum sitesini bir süredir araştırıyorum ve genellikle 79 model ve üstü araçları
tavsiye ediyorlar fakat...