akin40006 kullanıcısının son içeriği

1. A

Cj5 Almak İstiyorum

Ynt: Cj5 Almak İstiyorum Yarin oglen gibi ararim seni unal abi eyw :)
  2. A

Cj5 Almak İstiyorum

Ynt: Cj5 Almak İstiyorum Antalyada yasiyorum.ilk buldugum araca hemen atlamam tabiki.aslinda yedek parca satiyorum guney sahilinde geziyorum yani bol bol ve arastiracagim.yinede burda yakinda bi uyeniz varsa eger tanismak isterim
  3. A

Cj5 Almak İstiyorum

Ynt: Cj5 Almak İstiyorum Vize ne oluyor tam olarak.yurtdisi girisli arabalarmi.
  4. A

Cj5 Almak İstiyorum

Ynt: Cj5 Almak İstiyorum Anladim.tesekkurler gercekten. Cok fazla param yok ama alacagim yinede.eger etrafinizda onerebilecginiz cj varsa fotolarini beklerim.10000 falan butcem var.saygilar
  5. A

Cj5 Almak İstiyorum

Ynt: Cj5 Almak İstiyorum Cevap icin tsk ederim.77 oncesinin wills oldugunu bilmiyordum hepsini cj olarak biliyordum.sahibinden ve arabam com a baktim ama o buyuklukte motora denk gelmedim acaba vergisni dusuk odemek icin o sekilde gosterilmis olabilirmi yoksa gercekten amc motor bulmak zormu ve...
  6. A

Cj5 Almak İstiyorum

merhaba üstadlar merhaba :) aslında cj 1-2 senedir içimde bir ukte ve son günlerde iyice depreşti yani virus ele geçirmeye başladı yavas yavas. aslan hakkında çok bilgim olmadıgımdan forum sitesini bir süredir araştırıyorum ve genellikle 79 model ve üstü araçları tavsiye ediyorlar fakat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri