Akdeniz45 kullanıcısının son içeriği

1. Akdeniz45

Karavanla Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Slovenya, İtalya, İsviçre, Fransa, Lihtenştayn, Avusturya, Çekya, Polonya, Slovakya, Romanya

Akü takviye cihazını güle güle kulanın. Bu cihaz araçta olduğu sürece akü nedeniyle sorun yaṣanmaz. Main Nehri kıyılarında ve çevresinde çok güzel gezilecek yerler var. 2019-2020 ve 2021 yıllarında bu bölgeyi üç yıl arkası arkasına gezdik. Eṣimle az önce ṣimdi aklımızda neler kaldı diye biraz...
  2. Akdeniz45

Sabit Kampçılık Da Güzeldir...

Yücel Bey, Almanya’da hemen her ṣehirde küçük bahçelerin olduğu yerler var. Bu bahçelerde devamlı kalmak mümkün değil ama arasıra gecelemek mümkün. Bu bahçeleri kampingle karıṣtırmamak lazım ama ṣehirlerde yaṣayan, bahçesi olmayan, maddi durumları da bahçe almaya yetiṣmeyen insanlara sağlanan...
  3. Akdeniz45

Karavanla Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Slovenya, İtalya, İsviçre, Fransa, Lihtenştayn, Avusturya, Çekya, Polonya, Slovakya, Romanya

Tekrar edeyim. Birgün ihtiyacınız olursa diye yazıyorum. ATU bir araçta arıza kodlarını okuma ücreti olarak 70 € alıyor. Arıza kodlarını Renault' da da okutmak mümkün,, ücreti daha yüksek olur. Bu okuma ișini bütün Avrupa ülkelerinde yaptırmak mümkün.
  4. Akdeniz45

Noco BoosterXL Jump Starter GB50, 1500A 12V (27) Jetzt Produkt bewerten Art Nr. NO8707 Der NOCO Booster XL ist ein 1500 Ampere starker Lithium-Ionen-Booster für Starterbatterien, der Benzinmotoren bis zu 7 Litern und Dieselmotoren bis zu 4,5 Litern starten kann. 164 €99 Preis inkl. MwSt...
  5. Akdeniz45

Idstein karavan parkında (Stellplatz Idstein) elektrik alarak akülerinizi ṣarj edebilirsiniz. Google Maps Inṣallah yağ sorunu çözülmüṣtür. Her ihtimale karṣı yanınızda 5 litre bulundurursanız iyi olur. Akü takviye cihazlarında dikkat edilecek önemli noktalar: Cihazın ters kutup bağlantı...
  6. Akdeniz45

Çoṣ güzel resimler ve baṣlayınca okumayı bırakamadığım bir anlatım. Uzun zamandır Avrupa’da gecelemek için karavan parkları tercih ediyorum. Konaklama yeri ararken de önce Google Maps’e bulunduğum yerin yakınlarındaki karavan parkları soruyorum. Ayrıca orada daha önce kalanların yorumlarını da...
  7. Akdeniz45

Fransa’da Köylüler Karavancılara Karṣı

Fransa’da köylülerle karavancılar arasındaki bir sorunu dile getiren aṣağıdaki üç linkteki haberleri okudum. Fransa’da köylüler tarımda gübre olarak kullandıkları hayvan dışkısı ve idrarının karışımı çok pis kokan bir sıvıyı karavancıları uzaklaṣtırmak için kullanıyorlar. Linkleri isteyen...
  8. Akdeniz45

Polonya Gezimiz 2025

Yola çıkarken kafamda iki soru iṣareti vardı. Karavan Sprinter 28 yaṣında, ayrıca benim yaṣta oldukça ilerledi. Karavanın iyi bir arıza sigortası var. Ayrıca Almanya dıṣı gezilerde geçerli olan bir sağlık sigortası yaptırdık. Gezi boyunca ne karavanda nede benim sağlıkla ilgili sorun yaṣamadık...
  9. Akdeniz45

Polonya Gezimiz 2025

Devamlı rüzgar ve yağmur nedeniyle 3 gün sonra kampingten ayrılmaya ve 100 km kadar uzaktaki göller bölgesine gitmeye karar verdik. Gezi rehberimiz bir ada üzerindeki kampingi tavsiye ediyordu. Biraz pahalı da olsa oraya gitmeye karar verdik. Kampingin feribotuyla adaya geçtik. Kamping ücreti 25...
  10. Akdeniz45

Polonya Gezimiz 2025

Polonya sınırı Storkow‘ a uzak değil. Önce sınırdaki Frankfurt/Oder ṣehrini gezdik. Burada sınır Oder nehri. Köprüyü (sınırı) kontrol olmadığı için hiç durmadan geçtik. Almanya Polonya’dan gelenleri kontrol ettiği için Almanya istikametinde büyük bir arac kuyruğu vardı. Burada buluṣtuğumuz bir...
  11. Akdeniz45

Bu Sitenin Selasını Kim Okudu?

Yücel Bey teṣekkürler. Yazıda link olunca hata veriyor. Sorunu çözünce devam edeceğin.
  12. Akdeniz45

Polonya Gezimiz 2025

Eṣimle uzun zamandır Polonya’yı gezmek istiyorduk. Bu sene bu isteğimizi gerçekleṣtirdik. 36 milyon civarında nüfusu olan Polonya 312.678 km² büyüklüğünde. Aṣağıdaki resimde kırmızı noktalarla iṣaretlediğim çok küçük bir bölümünü gezdik. Almanya’nın güneyinde yaṣadığımız için 1100...
  13. Akdeniz45

Bu Sitenin Selasını Kim Okudu?

Anlamlı bir baṣlık. Hoṣuma gitti. Aynı soruyu bazen bende kendime soruyorum. Gezenbiliri sıkça, aktif bir üyesi olduğum Alman Karavan Forumla karṣılaṣtırırım. Her iki forumun üye sayısı birbirine yakın. Gezenbilirin üye sayısı 11 bin daha fazla. Örneğin son 24 saatte Alman Karavan Forumu...
  14. Akdeniz45

Motokaravanda Ağırlık Problemi

Çok önemli bir konu. Avrupa Birliği gezilerinde eskiden sınırı geçtiğimizi çok zaman farketmezdik. Artık bütün ülkeler kontrollere baṣladı. Baṣınızdan geçenler Avrupayı gezmek isteyenler için önemli bir bilgi. 3,5 tonun üzerindeki karavanlara Avrupa Birliği gezilerinde otoban ücretleri konusuna...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri