aegeanbreeze kullanıcısının son içeriği

  1. aegeanbreeze

    Mayıs Başında Likya Yolu

    Mayıs başında Likya yolunda yürüyüş yapıyorum...Kemer civarından başlayacağım, 7-10 gün kadar yürümeyi planlıyorum...katılmak isteyen :)
  2. aegeanbreeze

    Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

    Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) Hmm, son gün geziden haberdar olup katılma fırsatı yakalamak güzel oldu, gezide gürüşmek üzere :)
  3. aegeanbreeze

    Antalya'da Trekking Parkurları

    Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları Siteye uğramayalı baya bir zaman olmuş, Mayıs ayında olympos ve adrasan civarlarında trekking yaptıki olgukça keyifliydi, böylece birkaç günlüğüne de olsa en azından bir başlangıç yapmış olduk. Gel Eylül, tekrar yürümeye başlarız artık :)
  4. aegeanbreeze

    Antalya'da Trekking Parkurları

    Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları Tüh mesajı geç farkettim. Trekkinge gelicektim, baştan nisan başı diye konuştuk diye az önce açıp bakayım dedim. Hala katılabilirim aslında, ama sanırım biraz geç kaldım, herhalde likya yolunda internet kafe filan yoktur :( Size iyi trekkingler.
  5. aegeanbreeze

    Mart Ayinda Trekking icin Uygun Olan Bolge Önerileriniz

    Ynt: Mart Ayinda Trekking icin Uygun Olan Bolge Önerileriniz Daha tecrübelilere sormak lazım ama sanırım Likya yolu fena olmaz.
  6. aegeanbreeze

    St Paul Yolu yürüyüşü Kasım 2010

    Ynt: St Paul Yolu yürüyüşü Kasım 2010 Güzel bir yazı, güzel bir gezi. Keyifle okudum. Heyy, gezilerini kitaplaştırmalısın ;) Yurtdışı gezi notlarını da 4 gözle bekliyorum.
  7. aegeanbreeze

    Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

    Ynt: Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen Güzel bir etkinlik oldu. Birkaç foto da benden:)
  8. aegeanbreeze

    Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

    Ynt: Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen Neden olmasın :)
  9. aegeanbreeze

    Tripod Seçimi

    Ynt: nikon d90 için tripod Haklısın, ben fazla titrek olmayan ve sağlam ball head'li bişiler alırım, ayakları konusunda daha fazla tecrübe kazandıktan sonra endişelenirim artık :) Yorumlar için teşekkürler.
  10. aegeanbreeze

    Bot Tavsiyesi

    Ynt: Bot Tavsiyesi Forumdaki tavsiyeler için herkeze teşekkürler, okumak biraz uzun sürdü ama değdi :)
  11. aegeanbreeze

    Tripod Seçimi

    Ynt: nikon d90 için tripod Evet ben bu ball head dedikleri olayı bir alışveriş merkezinde inceledim, hani şöyle ağırca bir lens olsa sağlam tutarmı acaba diye endişelendim. Trekking aktivitelerine de katılıyorum, hafif birşeyler alacağım kesin :)
  12. aegeanbreeze

    Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

    Ynt: Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen Herkese tekrar merhaba, Buluşma saati olarak 8 - 8:15 sizlerce nasıl, çok erken yada geç diyenler? Bu arada, Çiğdem hanım, ben ostime oldukça yakın oturuyorum (Serhat) ve geçerken sizi alabilirim.
  13. aegeanbreeze

    Ankara'dan Yedigöller'e Araçsız Nasıl Gidebiliriz?

    Ynt: Ankara'dan Yedigöller'e Araçsız Nasıl Gidebiliriz? Biraz geç oldu ama ben yine de cevap vereyim, belki seneye filan lazım olur. Canon ankara bir organizasyon yapıyordu dediğiniz tarihlerde, katıldınız mı bilmiyorum ama sanırım seneye aynı zamanlarda sonbahar fotolarını yakalamak için yine...
  14. aegeanbreeze

    Tripod Seçimi

    Ynt: nikon d90 için tripod Başka tavsiye var mı? Merak ettiğim şu, monfrotto diğerlerine göre oldukça pahalı, sadece markaya mı para veriliyor yoksa gerçekten fark ediyor mu?
  15. aegeanbreeze

    Antalya'da Trekking Parkurları

    Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları Tekrar merhaba, Ayın 29'u trekking planlamak için oldukça kısa bir süre oldu benim için, işyerinden izin almam gerekli ve bu yılki tüm izinlerimi harcamış durumdayım:( Aslında süper olurdu, önceki yıl Kelebekler vadisi, Kabak koyu civarlarında biraz...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,473
Mesajlar
1,518,475
Kayıtlı Üye Sayımız
172,125
Kaydolan Son Üyemiz
erozaydin

SON KONULAR



Geri
Üst