Adiso kullanıcısının son içeriği

1. Adiso

Seyyah Tanrı

Seyyah Tanrı
  2. Adiso

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Valla abi doğru diyorsun. Ben zaten koydum kafaya gezcem bi şekilde aç susuz işsiz hasta olsam da. Şuan ben size trenle türkiye turu mantıklı mı diye soruyorum. İşte adanadan çık karaman, kayseri, ankara ,eskişehir, balıkesir, izmir, ordan dön karaman konya adanaya işte tam bilmiyom rotayı. Bu...
  3. Adiso

Yani şuanda üniverste hedefim dijital oyun tasarımı bilgisayar mühendisliğinden de o alana kayabilirim. Hem bu severek yapacağım bir iş hem de uzaktan çalışma imkanı olan bir iş. Ama hayay bana gülmese bile bir yolunu bulup gezmeyi sürdürürüm orda 1 ay çalışır gider başka şehre orda 1 ay...
  4. Adiso

Selamlar. İlerde ülke ülke, şehir şehir, ora bura her yeri gezmek tatmak yaşamak istiyorum. Sadece bir turist gibi değil gittiğim yerlerde en az 1 ay kadar kalıp yaşamak istiyorum ortamını. Şuanki hedefim trenle küçük bir türkiye turu gelecek yaz tatili için fakat sizin gibi bilgi birikimi...
  5. Adiso

Trenle Türkiye Turu

Ustam umarım bırakmamışsındır gezmeyi ve geçen 11 yıl başını çok ağırtmamıştır. Ben de bugün böyle bi fikire kapıldım yaz tatili için-çünkü 12 sınıfım .d -. Halen mantıklı mı böyle bir seyehat düzenlemek ? Hedefim adanadan çıkıp karam konya afyon diye egeye doğru gitmek. Umarım iyisindir ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri