Ynt: Zonguldak Yenice Ormanlarında Trekking Etkinlikleri
Sn Argun öncelikle geç cevap yazdıgım için özür dilerim
yaklaşık 10/12 yıldır nisan ayından sonra 15 günde bir günübirlik doga gezileri düzenlemekteyiz
2008 yılındada pusula doğa ve su sporları adında kulübümüzü kurduk sitemiz pusula org çok etkin degil ama çabalıyoruz
6 arkadaşımla beraber dağcılık federasyonundan tüm egitimlerimizi aldık profosyonel olarakta zaman buldukça tdf nin etkinliklerine katılıyoruz yenice ormanlarında 3 parkurda etkiligimiz var 2 si doğada 1 kanyon geçişi ama bilginiz varmı bilmiyorum karabük valiligi kate clow
la çalışma yaparak 22 rota hazırladılar yenice ormanları diyede kitap bastırdılar şehir dışından gelenler için misafirhaneler,öğretmen evi,polis evi,şehir otelleri gibi konaklama imkanları var istanbuldan gelen bi arkadaş gurubumuz var ama onlar günü birlik gelip dönüyorlar o da çok yorucudur herhalde 5/6 yıldırda marmara ünüversitesi beden egitimi bölümü ögrencileri seçmeli ders doğa sporlarındaki faliyetleri için burayı tercih ediyorlar onlara yardımcı oluyoruz 1/2yıldırda doğa turiz mi yapan turizm şirketlerine yerel rehberlik yaparak ta yardımcı oluyoruz biraz uzun oldu kusura bakmayın zaten yenide üye oldum siteyi tam çözemedim neyse mutlu kalın
turgay