Zonguldak Yenice Ormanlarında Trekking Etkinlikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağcı turgay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,649

dağcı turgay

Yeni Üye
Yer
zonguldak
zonguldak ta ve yenice ormanlarında hafta sonlarında 10 yıldır günlük doğa yürüyüşleri düzenliyoruz
bu bölgeye gelecek olan arkadaşlarımız olursa kendilerine seve seve yardımcı oluruz
harmankaya şelaleri ,şeker kanyonu,keltepe, güneşlişelaleri vs

Etiketler
Ynt: Zonguldak Yenice Ormanlarında Trekking Etkinlikleri

Turgay bey merhaba,daha ayrıntılı bilgi verirseniz faydalı olur.Yürüyüş grubunuz varmı?Web sayfası vs.?Yenice ormanlarında hangi parkurlarda yürüyüş düzenliyorsunuz?Şehir dışından gelmek isteyecekler için hangi konaklama imkanları var?Bunlar benim aklıma gelen sorular.Teşekkürler.

Sn Argun öncelikle geç cevap yazdıgım için özür dilerim
yaklaşık 10/12 yıldır nisan ayından sonra 15 günde bir günübirlik doga gezileri düzenlemekteyiz
2008 yılındada pusula doğa ve su sporları adında kulübümüzü kurduk sitemiz pusula org çok etkin degil ama çabalıyoruz
6 arkadaşımla beraber dağcılık federasyonundan tüm egitimlerimizi aldık profosyonel olarakta zaman buldukça tdf nin etkinliklerine katılıyoruz yenice ormanlarında 3 parkurda etkiligimiz var 2 si doğada 1 kanyon geçişi ama bilginiz varmı bilmiyorum karabük valiligi kate clow
la çalışma yaparak 22 rota hazırladılar yenice ormanları diyede kitap bastırdılar şehir dışından gelenler için misafirhaneler,öğretmen evi,polis evi,şehir otelleri gibi konaklama imkanları var istanbuldan gelen bi arkadaş gurubumuz var ama onlar günü birlik gelip dönüyorlar o da çok yorucudur herhalde 5/6 yıldırda marmara ünüversitesi beden egitimi bölümü ögrencileri seçmeli ders doğa sporlarındaki faliyetleri için burayı tercih ediyorlar onlara yardımcı oluyoruz 1/2yıldırda doğa turiz mi yapan turizm şirketlerine yerel rehberlik yaparak ta yardımcı oluyoruz biraz uzun oldu kusura bakmayın zaten yenide üye oldum siteyi tam çözemedim neyse mutlu kalın
turgay

Turgay Bey ,

Konu için teşekkürler.
Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra konunuzu Doğa Yürüyüşleri Ana sayfasına aktaracağım.
Karadeniz ile ilgili olsada konu ilk önce ana sayfada daha sonra alt bölümlere taşınarak Arşiv Çalışması haline getiriliyor.
En alt satırlarda bulunan Anahtar Kelimeler sayesinde de Google aramalarında en üstlerde yer alıyorsunuz.

Turgay bey,bu yaz Yenice ormanlarında doğa yürüyüşüne katılmak istiyorum.Sizinle nasıl irtibat kurulabileceğini yazarsanız,uygun olduğumda gelmek isterim.Teşekkürler.

sn argun merhaba
20 haziran'da yenicede şeker kanyonunda etkinlik yapacagız parkur kanyon oldugu için suyla fazlaca haşır neşir olacagız tahmini
4 saate yakın su içinde yürüyüş olacak geçen hafta salı günü geçiş yaptık su seviyeside normaldi bilginize düşünürseseniz ben size tlf vereyim haberleşiriz 0542 323 49 02 hoşça kalın

merhaba turgay bey ben uzun zamandır yenice kaymakamlıgının basmış oldugu parkur kitabını arıyorum eğer bana bu konuda yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.....

Ali bey,yenice kaymakamlığı ile irtibata geçip verdikleri posta çeki hesabına kitabın ücretini yatırıyorsunuz, adresinize gönderiyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR