ZJ'nin Yaklaşık Ağır Bakım Maliyeti ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JAMES BROWN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,217

JAMES BROWN

Kamp II
Yer
iSTANBUL
Öncelikle bu forumda bizlere yol gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.CİTROEN C4 aracımı sattım.Alpaslan bey beni hatırlar:smiley:
Şu an ZJ bakıyorum.Çok acele etmiyorum zira ,Geç olsun Temiz olsun.Sorum şu ki aracı aldığımda aşağıdaki bakımları MUTLAKA ben yaptıracağım.Sİzce yaklaşık maliyet ne olur.Saygılarımla.
MOTOR YAĞI DEĞİŞİMİ
MOTOR YAĞI FİLİTRESİ DEĞİŞİMİ
HAVA FİLTRESİ DEĞİŞİMİ
ATEŞLEME KABLOLARININ DEĞİŞİMİ
BUJİLERİN DEĞİŞİMİ
PVC VALF KONTROL
OTOMATİK ŞANZIMAN SIVISI BOŞALIP YENİSİ İLE DOLDURUMU
ARAZİ ŞANZIMAN SIVISI BOŞALIP YENİSİ İLE DOLDURUMU
ÖN VE ARKA DİNGİLLERİN BOŞALIP YENİSİ İLE DOLDURUMU
DİREKSİYON BAĞLANTISININ YAĞLANMASI
FREN BALATALARININ DEĞİŞİMİ
FREN HİDROLİK SIVISI DEĞİŞİMİ

Etiketler
Ynt: ZJ'nin Yaklaşık Ağır Bakım Maliyeti ?..

Madem bunları yatırıcaksın,Şunlarıda........ ekle diye tavsiyeleriniz olursa onlarıda yazarsanız sevinirim.

Komple yağ değişimi :
-Difransiyeller
-Arazi Şanzımanı
-Ana Şanzıman yağı / Filtre /Band ayarı
-Motor yağı / filtre

700 milyon civarı tutuyor .

Geçen bakım yaptırdım .
-Motor yağı ve filtre
-Fren Hidrolik Değişimi
-Hava Filtresi
-Alt ve Üst yağlamalar
-alt koruma demirlerini çıkarmıştım onlar takıldı geri ...

Bu bakım 200-250 lira tuttu ...

motor şanzıman yağ bölümümüz var orda litre fiyatlarını vermişdik tam net hesap için orayada bakabilirsiniz

ssbman' Alıntı:
Komple yağ değişimi :
-Difransiyeller
-Arazi Şanzımanı
-Ana Şanzıman yağı / Filtre /Band ayarı
-Motor yağı / filtre

700 milyon civarı tutuyor .

Geçen bakım yaptırdım .
-Motor yağı ve filtre
-Fren Hidrolik Değişimi
-Hava Filtresi
-Alt ve Üst yağlamalar
-alt koruma demirlerini çıkarmıştım onlar takıldı geri ...

Bu bakım 200-250 lira tuttu ...

:eek:

Ümraniye Sanayiye gidip ustamı öpücem içimden geldi ;D Ya da XJ i öpeyim :D

Şaka bi yana bu 700 TL.lık bakımda benim atladığım bir şey mi var? Bu band ayarı için şanzıman aşşağıya mı iniyor?

Abi Xj yi öpme :smiley: Çünkü benim araç 4.0 yani xj le aynı motora sahibim .

Daha önce başka bir konuda GC 99 Sedat beyde aynı rakama yaptırdığını söylemişti .

Sanırım ankara ankara güzel Ankara durumu var ...

evet doğru hatırlıyorsunuz akgün aydında.

JAMES BROWN' Alıntı:
Madem bunları yatırıcaksın,Şunlarıda........ ekle diye tavsiyeleriniz olursa onlarıda yazarsanız sevinirim.
.....arkadaşım öncelikle aracını satmana sevindim ...istediğin bir şeye sahip olmak için bir adım attın ...yazılanlardan başka yapılacak pek bir şey yok gibiii.............ama tek tavsiyem ne araç alırsan al 2...3 gün bin kullan direk servis ve bakıma girme ....bazı şeyleri sen tespit et ve ona göre yaptırrr........

Ayhan bey cevabınız için çok teşekkür ederim.Bu arada sizin XJ 'niz gördüklerimin arasında en güzeli:smiley:

JAMES BROWN' Alıntı:
Ayhan bey cevabınız için çok teşekkür ederim.Bu arada sizin XJ 'niz gördüklerimin arasında en güzeli:smiley:
.teşekkür edrim .reklamı tam istediğim gibi yaptın sağolasın bende alta kalmıyayım......siz daha iyilerine layıksınız .sizi öyle aramızda görmek isterizz ;) ;D ;D

buraya gelirsen laflarız buyurr........http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33621.7300;topicseen

JAMES BROWN' Alıntı:
Yahu bize Ayhan ağabeyi hep kötü tanıttınız meğer XJ ciler iyi adamlarmış:smiley:
..........jeep olan herkes iyidir ......yok yaa ağır oldu.... burada herkes iyidirr ;D........... ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Biran aklından çıktım galiba ;D Boş bulunup yazdın dimi...
.....son noktalam işareti kısmını sana ayırdım adını yazmadım ama sen anladın onu ;Dalpaslan ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri