ZJ'lerde 120.000 Mil'de PCV Valfının Değiştirilmesi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,430
Ynt: ZJ'lerde 120.000 Mil'de PCV Valfının Değiştirilmesi ?..

Alfonse' Alıntı:
Sizin Grand Avatar ne oldu? Samurai olmuş... Bu diğer aracınız mı?
alfonso, zuki küheylana kardeş geldi.zj ile ilgili bir çok ön yargı bizler arazi kabiliyetlerini sergiledikçe kayboldu.sende teknik olarak yazdıklarına devam edersen zj'nin ülkemizdeki teknik taktik boşluğuna katkılarımız oluyor.bu işlerin bizlere faydası da satıcıların raflarına daha önce getirmeğe cesaret edemediği ürünleri raflarına getirmeleri oluyor.eskiden zj ye dodik falan rafta bulucan nerdee,şimdi ne arasan var ve insan mutlu oluyor.şimdi ürün bulmak kolaylaştı fiyat konusunda sıkıntı yaşıyoruz.satıcı sayısı çoğalınca o konuda hallolacak.selamlar...

Etiketler

Değeri de artıyo di mi Zj' lerin? Güzel...$$$$$$$ $$$$$$$

Şimdi benim servisim Akgün Aydın' ıda üye yaptık buraya. Belki Ustabaşıları, yeni kendisine dizüstü felan yaptı, zaman bulabilceğini pek zannetmiyorum ama üye olacak buraya. Zaten arada bir girip bakıyomuş siteye. Cj' den anlayan çokta burada, üst kasalardanda anlayan tecrübeli bi adam da olcak yanımızda. Bi soru, bi cevap ta şıp diye çözümlenecek çoğu şey. Burası önceden uzun yıllar Chrysler Yetkili Servisliği felan yapmış, 2. el Amerikan galerisi olan, bayağı büyük, parça, 4x4lastik, aksesuar stoklar olan bi özel servis. Dolayısı ile bu usta Cjbilenler gibi biliyor Xj' yi Zj' yi, Wj' yi. İyi olcak. Hep yazıyorum, gene yazayım her ihtimale karşı. Benim bi çıkarım yok onlardan. Ahbap gibi bişey olduk. Bakalım, gün ola hayrola.....

Bu arada, aramızda kalsın, Beni kızlar Mickey Rouke' a benzetirler ;D, erkekler hayır bezemiyorsun diyor ama, NeDeNsE (!) ;D

Suziki, Küheylen' a kardeş geldi demişsiniz ya.....

Bence "HaRLEy DaViDsOn and MaRLBoRo MaN" olmuşlar

Alfonse' Alıntı:
Suziki, Küheylen' a kardeş geldi demişsiniz ya.....

Bence "HaRLEy DaViDsOn and MaRLBoRo MaN" olmuşlar

hiç böyle düşünmemiştim....olabilir ;D​

SON KONULAR - FORUM