menecer Kamp II Mesajlar 243 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL 24 Şub 2012 #1 elınde olan yada fıyat yer bılgısı olan varmı?
A avcı_pir Ana Kamp Mesajlar 92 Tepkime Puanı 1 24 Şub 2012 #2 Ynt: zj sol ayna camı lazım bende kırdım ölçü alıp kestirdim,tabi resistans iptal.ama ebaydan getirtebilirsin ısıtmalısını
Ynt: zj sol ayna camı lazım bende kırdım ölçü alıp kestirdim,tabi resistans iptal.ama ebaydan getirtebilirsin ısıtmalısını
menecer Kamp II Mesajlar 243 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL 24 Şub 2012 #3 Ynt: zj sol ayna camı lazım aslında rezistans ayarlıyabılırım arkaya yapışlan rezistanlardan vardı ama önce orjinnalıne bı bakayım ıstedım
Ynt: zj sol ayna camı lazım aslında rezistans ayarlıyabılırım arkaya yapışlan rezistanlardan vardı ama önce orjinnalıne bı bakayım ıstedım
A avcı_pir Ana Kamp Mesajlar 92 Tepkime Puanı 1 24 Şub 2012 #4 Ynt: zj sol ayna camı lazım şu yapışkan resistans nasıl bişey nerde satılır.benim aynanın arkasına yerleştireyim
Ynt: zj sol ayna camı lazım şu yapışkan resistans nasıl bişey nerde satılır.benim aynanın arkasına yerleştireyim