herkese merhabalar.yıllardır araştırdığım tüm ZJ'lerde yaptığım karşılaştırma ve gözlemlerim sonucunda 93-95 arası üretilen ZJ'lerin iç mekanında ve konsolunda kullanılan malzemenin yenilere göre daha kaliteli ve ağır olduğunu farkettim.hatta bu kalite ve karoserdeki bozulma WJ ile devam etmiş ve en son çıkan modeliyle benim gözümde ZJ çizgisini kaybetmiştir.2009 modellere hiç bakmazken,yanımdan geçen 94 model bir ZJ beni çok heycanlandırmakta ve gözden kaybolana kadar onu seyretmeme neden olmaktadır.
bu konu hakkında ZJ kullanan arkadaşların ve abilerin yorumlarını bekliyorum.96-98 arası ZJ'lerin konsoldaki ahşap görüntülü çıtalar birkaç tırnak yardımıyla oracıkta tutunup yalancı bir görüntü sunarken 93-95 arası ZJ'lerde de böyle midir merak ediyorum.çok teşekkürler ve iyi sürüşler dilerim.
bu konu hakkında ZJ kullanan arkadaşların ve abilerin yorumlarını bekliyorum.96-98 arası ZJ'lerin konsoldaki ahşap görüntülü çıtalar birkaç tırnak yardımıyla oracıkta tutunup yalancı bir görüntü sunarken 93-95 arası ZJ'lerde de böyle midir merak ediyorum.çok teşekkürler ve iyi sürüşler dilerim.