Zirve Dağcılık Marmaris Şubesi ; Likya Yolu Doğa Yürüyüşü (Ocak 2006 - Mart 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,669

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,

Zirve Dağcılık Marmaris Şubesinden arkadaşımız Nail ŞENKAL 'ın Ocak 2006 ve Mart 2007 tarihlerinde Likya Yolunda çektiği

fotoğrafları ilginize sunuyorum.

Böyle güzelliklerin picasweb albümleri arasında saklı kalmasına gönlüm razı olmadı.

Nail Bey'de umarım izinsiz kullanım için bozulmaz.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle ,

Öz Murat ,

DSCN2984.jpg

DSCN3001.jpg

DSCN3032.jpg

DSCN3046.jpg

DSCN3048.jpg

Etiketler

Ynt: Zirve Dağcılık Marmaris Şubesi ; Likya Yolu Doğa Yürüyüşü (Ocak 2006 - Mart 2007)

Harika bir yürüyüş olmuş. Orada olmak isterdim :smiley: Manzaralar süper.

Ynt: Zirve Dağcılık Marmaris Şubesi ; Likya Yolu Doğa Yürüyüşü (Ocak 2006 - Mart 2007)

Gerçekten muhteşem fotoğraflar...

Yalnız, bu dipsiz uçurumlar, daracık patikalar falan umarım onların fotoğraf çekmek için gittiği, aslında rotada olmayan bölümlerdir :D Yoksa benim yürüyüşün neye benzeyeceğini çok merak ediyorum ;D Likya yolu yürüyüşü yerine Likya yolu kalp krizi gibi bir anı olabilir benim için ;D

Harika bi yürüyüş olmuş manzaralar cok güzel bende orda olmak isterdim

Paylaşım için tşk ederim:smiley:

harika resimler için tüm grup üyelerine teşekkür ederim, oralaı sizle gezmiş gibi olduk.
sinanyerlitaş

valla murat bey en iyisini yapmışınız paylaşımla, gerçekten çok güzel resimler teşekkürler ;) ;)

Bu tür güzel manzaralar eşliğinde ben de yürümek isterim.

bilgisayar başında geçirdiğim saatlere acıyorum sizinle böyle yerleri gezmek görmek için herşeyimi verirdim çok harika fotoğraflar paylaştınız için teşekürler:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR