Yurtdışından Survival Bıçağı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SAT Komando Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,855
Ynt: Yurtdışından Survival Bıçağı

Gerber'in bu modeli de güzele benziyor.Çeliği hakkında bir bilgi vermemişler gerçi.Ben tırtıklı kesici ağızı sevmiyorum ama kullanıpta memnun olanlar çok.Gerberin kendi sitesinde daha ucuz bu bıçağın fiyatı ;)

Etiketler

sertem41' Alıntı:
Merhabalar;

Siz uzman arkadaşlardan bilgi almak isterim.

Nasıl bir şey olduğunu bilmeden sırf şeklini ve modelini beğendiğim için, kamplarda kullanmak maksadı ile SAFER marka Collombia modeli bir bıçak satın aldım. Aldığım fiyat da 30 TL.

Bu konuda yorum alabilirsen sevinirim.

Teşekkürler.

Aynı bıçak bende de var.Dediğiniz gibi şekil,görünüş benimde alma nedenim:smiley: Ve nihayetinde columbia dedim kötü yapmazlar diye düşünüp almıştım:smiley:

ozy87' Alıntı:
Aynı bıçak bende de var.Dediğiniz gibi şekil,görünüş benimde alma nedenim:smiley: Ve nihayetinde columbia dedim kötü yapmazlar diye düşünüp almıştım:smiley:

İyi günlerde, işinize ve işime yarar umarım.

Orta halli bir bıçak almışız, ne mutlu bize.

resimdeki colombia bıçağı bir dövüş bıçağı olup survival tarzı bir bıçak değildir.üzerindeki tırtıklar testere maksatlı değil yara açma maksatlıdır.ben fransadan koleksiyonum için çok bıçak getirdim izin falan gerekmiyor bavula koyun uçağın kabinine sokmayın yeter.sorarlarsa koleksiyonum için aldığınızı söyleyin siz ne amaçla kullanacaksınız alacağınız bıçağı önemli olan o

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
fayda70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR