YURT DIŞI SEYAHATLERDE KAPALI ALANLARDA LPG SORUN OLURMU?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,775

sisdagili61

Zirve
Yer
Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale
Merhabalar,
Arkadaşlar aramızda kendi aracıyla yurt dışına gidip gelenler var.
Benim öğerenmek istediğim konu yakıt olarak LPG kullanan araçlar deniz taşıtlarında, RORO veya feribotlarda bir sıkıntı yaşıyorlarmı.
Ayrıca aracın arkasına küçük römork taksak bir sorun yaşarmıyız.
Hani bizde kapalı otoparklara LPG li araçları koynuyorlarya bazıyerlerde.
Ben biradere sordum (kendisi bir RORO da kaptan) bana dediği ben bilmem ben TIR ve bazan otobüs taşırım, onu sor söylerim.
Bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum.
Niyetim başarabilirsem Semadirek adasının en yüksek yerinde türkü dinlemek ve türkü söylemek hemde avazım çıktığı kadar.
Malum onlar bizim kemençeyi bilirler.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Etiketler
Ynt: YURT DIŞI SEYAHATLERDE KAPALI ALANLARDA LPG SORUN OLURMU?

sisdagili61' Alıntı:
Semadirek adasının en yüksek yerinde türkü dinlemek ve türkü söylemek hemde avazım çıktığı kadar
:D :D

http://www.samothraki.org/htm/indexf_e.htm

Feribotla ilgili sadece yukarıdakini buldum. Herhangi bir şey yazmamışlar. Yurt dışında LPG'li araç binemez gibi bir ibareye hiç rastlamadım. belki ben görmedim. Sadece karavanlarda feribot yolculuğu esnasında LPG kullanılmasının yasak olduğu ve tüplerin kapalı tutulması uyarısını gördüm.

Römork otoyollarda ve feribotlarda ek ücret olarak yansıyacaktır. Yukardaki listede de ayrıca belirtilmemiş. Feribotta sanırım metre olarak kamper fiyatını yansıtırlar. :-\

Merhabalar,
Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim.
Niyet ettik, romörk üzeri çadır gibi birşey düşünüyoruz, gelecekte sizlerden çok detaylı bilgiler isteyeceğim.
Çok ciddiyim en yüksek yerinde çok güzel türküler dinleyeceğim vede söyleyeceğim.

sisdagili61' Alıntı:
Çok ciddiyim en yüksek yerinde çok güzel türküler dinleyeceğim vede söyleyeceğim.

Çok tuttum bunu. Canınız neyi istiyorsa yapın Niyazi Bey; bu tür sıradışı işler, herkese nasip olmaz... :smiley: ;)

Cavid Sezen
Not: Fotoğraf çekmeyi, videoya kaydetmeyi unutmazsınız umarım.

Merhabalar,
Cavid abi, bu güne kadar ne dediysem er yada geç kesinlikle yaptım.Bu dediğimide mutlaka yapacağım.
Sizin dediğniz gibi fotoğrafta çekeceğim, filmede kaydedeceğim.
Şimdilik kararım buyönde.Yaratıcımız sağlık sıhat verdiği sürece aklıma koyduğum herşeyi yapmaya kararlıyım.
Eskiden bazı şeyleri ertelemiştim, artık erteleme yok, tamyol ileri.
Şimdilik tek engel aklımda olan aracı edinebilmek, araç içinde hedefim nisan veya mayıs gibi.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Cavid abi, bu güne kadar ne dediysem er yada geç kesinlikle yaptım.Bu dediğimide mutlaka yapacağım.
Sizin dediğniz gibi fotoğrafta çekeceğim, filmede kaydedeceğim.
Şimdilik kararım buyönde.Yaratıcımız sağlık sıhat verdiği sürece aklıma koyduğum herşeyi yapmaya kararlıyım.
Eskiden bazı şeyleri ertelemiştim, artık erteleme yok, tamyol ileri.
Şimdilik tek engel aklımda olan aracı edinebilmek, araç içinde hedefim nisan veya mayıs gibi.

Sağlık olduktan sonra, öyle ya da böyle bir çözüm bulunuyor. Düşündüğümüz, tasarladığımız şeyler, bizim sınırlarımız içinde olunca, üzülmüyoruz da ayrıca. :smiley: ;)

Açıklamanızda bir sakınca yoksa, düşündüğünüz araç nedir? Araç konusunda, daha önceden yazdıklarınızın bir bölümünü anımsar gibiyim ama zaman içinde, değişn ve gelişen koşullara göre, tercihlerimiz değişebiliyor da... :-\

Kolay gelsin... :smiley:

Cavid Sezen

Merhabalar,
Cavid abi, şimdilik düşüncemiz Opel Frontera veya Toyata 4 Runner.Belki yine Ford Rancer olabilir.
Asıl düşüncem olan arabayı kızımın okulu bitince almayı düşünüyorum.
Zaten o zaman herkesin haberi olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri