Yunanistan Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaho Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,250

navaho

Yeni Üye
mrb ben agustosta Yunanistan'a gitmeyi düşünüyorum.İçinizde Yunanistan'a en ucuz nasıl gidilir bileniniz varsa lütfen bana yardımcı olsun.Uçak pahalı geldi baya gemiyle de gidildiğini öğrendim ama pek fazla bilgi bulamadım bu konuda.bana yardımcı olursanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: Yunanistan Gezisi

Ulusoy ve Varan turizmin Selanik'e otobüs seferleri var, ayrıca Sirkeci'den dostluk treni kalkıyor, bu seçenekler gayet uygun fiyatla sizi Yunanistan'a götürür ;)

önerin için saol ama ben her zamanki gibi plan değiştirdim ve dogu turu yapmaya karar verdim ama bu sefer turla trenle degil.hatırlarsan bi ara trenle dogu turu hakkında bilgi istemiştim.Bildiğin GAP turu varsa o konuda tekrar yardımını istyrm..Umarım vardır.

Geçtiğimiz yıl araba ile Selanik'e kadar gitmiştim. Yollar çok iyi, yemek-içki fiyatları çok uygun.
2 araç plan yapılıp çok güzel bir gezi gerçekleştirilebilir.

yunanistana bende gitmrk istyorum ama grup olrak gitmek istyorum gitmek istyan varsa bi gurup ulsutralım ne dersınız

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=43169

buradaki adalar arasında sık sık feribotlar calışıyorlarmış.
izmir limanından feribotlar var.
ben arabayla gelebilirim.
bayram sonuna kadarda motorla.
organizasyonu başlatmak isteyen varsa katılabilmek ümidi ile derim...

25/28.Ağustos.2008 tarihinde Aegean Pearl gemisi ile Atina ve Santorini-Mykanos gezisi yaptık. Gemi Gezisi hayallerim resmen yıkıldı. Yunanistan'ın Türkiye'den pek farkı yok. Sanki İzmir'i. Bodrum'u geziyorsunuz gibi oldu. Gemi organizasyonları bir rezalet. Programda Sakız Adası da olmasına rağmen, sudan mazeretlerle karaya çıkarmadılar. Gezi ve gemi hakkında ayrıntıları isteyenlere iletebilirim. Sevgiler

asmar' Alıntı:
arkadşlar gelın bı toplu şekil de gidelım bu bayrım
Arkadaşlar ben İzmir Karşıyakada oturuyorum. Yaklaşık 2 ay önce emekli oldum, yaşım 47.
Yurt dışına çıkacak arkadaşlar olursa bende katılmak isterim, ister araba ile isterseniz toplu olarak gemi veya tren ile.
Tercihlerimde öncelikle yakın yerler; yani Bulgaristan,Yunanistan,Bosna,İtalya gibi.. daha sonra uzak yerler.
İlgilenen arkadaşlarla görüşelim ve bir organizasyon yapalım. Mail adresim gunozkolayli@ynet.com
Herkese iyi geceler

merhaba arkadaslar,,,
Midilli adasına, Dikili limandan haftada 2 gün gemi kalkıyor. yanlış hatırlamıyorsam tek yön 30 euro idi. (yarım saatlik bir mesafe)
yalnız birkaç gün için bile Shengen vizesi istiyorlar. bilginiz olsun.

Karayoluyla gitmek için minimum 500 YTL masraf yapmak gereklidir.
buna 1 yıllık uluslararası ehliyet, 6 aylık triptik, ve 15 günlük taşıt sigortası dahil, taşıt belgesi süresiz oluyor sanırım.

merhabalar..aralık ayında, kurban bayramı döneminde Yunanistan'a gidiyorum..Kendi aracımla..iki kişiyiz..yunanistan hakkında bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri