Yukarı Kavrun'dan Kaçkar Buzula (22 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,240

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,
22 Eylül 2007 Cumartesi Jülide ile Yukarı Kavron Yaylasından Kaçkar Buzullara olan yürüyüşümüzün resimlerini bu başlık altında paylaşalım dedim.

Yukarı Kavrun'dan Kareler, (22.09.2007 / 13:30 - 18:30)

Trabzon-Rize090.jpg

Arkada Kaçkar Dağlarının Dik Zirveleri
Trabzon-Rize092.jpg

Buzuldan Gelen sular ile oluşmuş Dere
Trabzon-Rize097.jpg

Y.Kavron'dan uzaklaştıkça manzaramız değişiyor.
Trabzon-Rize101.jpg

Sabahın Erken saatlerinde Y. Kavrun ( 23.09.2007 / 05:30 )
Trabzon-Rize178.jpg

Etiketler

Yukarı Kavrun'dan Kaçkar Buzula

Adaş ,
E-postanda sorduğun soruyu yanıtlayamadığın için Özür Dilerim.
Kaçkarın Kralı diye bahsettiğin kişi ile karşılaşmadık. Belki Y.Kavrun da çeşme yakınında ki oturanların içinde idi. Bilemiyorum yani.

Resimlere Devam ;
Trabzon-Rize113.jpg

Trabzon-Rize116.jpg

Trabzon-Rize121.jpg

Trabzon-Rize123.jpg

Kaçkar Kralın Muhabbetinin ayrınıtısına bu link vasıtası ile ulaşabilirsiniz .

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=477.msg3265

:D

Fotoğraflar çok güzel adaş. En son 2005'te oradaydım. Şimdi suyundan içmek vardı...

Trabzon-Rize149.jpg

Trabzon-Rize152.jpg

Trabzon-Rize161.jpg

Öküz Yatağına giden Patikanın başlangıcında ki tahta kapı.
Trabzon Tenis ve Dağcılık Kulübünden Erhan TERZİ'den aldığımız bilgiye göre Öküzleri otlaması için yukarıya çıkarıyorlar. Aşağıya inemesinler diye kapıyı kapatıyorlarmış
Trabzon-Rize165.jpg

Bence Öküz Yatağı ismini en iyi burası hak ediyor. Resimde görülen otlar bayağı bir büyümüş aynı bol pamuklu yer yatağı gibi :D

Trabzon-Rize150.jpg

Ynt: Yukarı Kavrun'dan Kaçkar Buzula.

çok güzel kareler... Vita ya katılıyorum, şimdi orda olmak var dı :(

Ynt: Yukarı Kavrun'dan Kaçkar Buzula

Bu da Trabzon'dan Adaşımız Karadeniz Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübünün Başkanı Murat Eray KORKMAZ.
Onlar kulüp olarak Buzul Eğitimi için Kaçkar'a gelmişlerdi.
Karşılaşabilmek şans eseri oldu.Eğitim çalışmasını biliyordum lakin Dünya küçükmüş. :smiley:

Trabzon-Rize157.jpg

Ynt: Yukarı Kavrun'dan Kaçkar Buzula (22 Eylül 2007)

arkadaşım resimler harikaymış biz yusufeli tarafından dillber düzünden çıktık ama bu rotayı görmeyi çok istemiştim hep saol arkadaşım .ama zirveye çıkış resimlerini göremedik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri