Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep kaliteli insanlar arasında oldum. Olmaya da devam ediyorum arkadaşlar... Benimle arkadaş olmak için Türkiye Kamp Karavan Derneği üyesi olmanız yeterli. Bunu onların etkinliklerinde hazır bulunduğum için söylüyorum. Ben aradığım kaliteli dostları bu dernekte buldum.Ben tanımadığım kişilerle kamp yaparken çeşitli sorunlar yaşatılmış birisiyim. İnsanların kamp yapmak dışında başka bir art niyetinin olmadığı bir gurup olduğumuzu sevinerek söylemeliyim. Hadi siz de gelin aramıza katılın.
Hep kaliteli insanlar arasında oldum. Olmaya da devam ediyorum arkadaşlar... Benimle arkadaş olmak için Türkiye Kamp Karavan Derneği üyesi olmanız yeterli. Bunu onların etkinliklerinde hazır bulunduğum için söylüyorum. Ben aradığım kaliteli dostları bu dernekte buldum.
Ben tanımadığım kişilerle kamp yaparken çeşitli sorunlar yaşatılmış birisiyim. İnsanların kamp yapmak dışında başka bir art niyetinin olmadığı bir gurup olduğumuzu sevinerek söylemeliyim. Hadi siz de gelin aramıza katılın.
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız