Yollardaki Kısa Rastlaşmalar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buselik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,957

buselik

Kamp I
Yer
istanbul
Bizim gibi çalışma hayatına devam eden karavancılar yıllık izin veya hafta sonlarını değerlendiriyor...Yıllık iznimizde ve hafta sonu gezilerimizde bazen otobanda bazende konakladığımız yerlerde Gezenbilir ailesinden birilerine mutlaka rastlıyoruz.... İnsanın çok hoşuna gidiyor gördüğümüzde mutlaka bizden biridir deyip sanal sohbetleri canlı sohbetlere dönüştürüyoruz....

Bu hafta sonu Bozcaada da Akvaryum koyda oturmuş sabah kahvemizi yudumlarken süzülerek gelen 59 plakayı gördüğümüzde Süreyya beyler olabilir deyip el sallamamız , onların yanımıza gelip Merhaba biz Karagözler demesi.... Kocaman bir aile olduğumuz hissini bize tekrar yaşattı...Kısacık gezilermizden yol rastlaşmaları.... :smiley:

02/07/2011 sanırım dinlenme molası vermişlerdi .....Yolun ters tarafında olduğumuzdan merhabalaşamadık :(

DSC_4647.JPG

Etiketler
Ynt: Yollardaki Kısa Rastlaşmalar...

Akyaka da bizi kapıda karşılayan Ümit bey ve Eşi (Centilmen ) gecenin nasıl o kadar çabuk bittiğini anlamadık....

DSC_4697.JPG

Nuran Hanım ve Gurcan beyle sohbet devam ederken Cunda dan Ufuk bey ve eşi Adalet hanım la tanıştık ....Hal boyle olunca Kuşadası Önder kamping de ana konu çekme karavan motokaravan oldu....Ufuk beyin espirili anlatımları geceye renk kattı ...

DSC_5000.JPG

İzmir de gecelemek yerine Foça ya devam edelim dedik ... Sazlıca kampingte yerleşirken Hüseyin bey bizim doktor diye cümleye başladı ....başımızı çevirnce Ufuk bey lerin karavanına komşu olduğumuzu gördük tekrar rastlaşmamız Foça da 1 yerine 2 gece kalmamızı sağladı.... İrem ve Ecemin bu kalmalarda kı katkısı çok büyük oldu... :smiley:

DSC_5146.jpg

Beylikdüzünde bir gün 41 plaka karavana rastladık .... Problem varmı yardım edebilirmiyiz diye sorduğumuzda seyehat hazırlığı yapan Çölkartalı ve eşi ile tanıştık....

Cunda sahilde Yeşim hanımı gazetesini okurken bulduk ....AAA merhaba nasılsınız derken saatin nasıl geçtiğini anlamadık....

DSC_5293.JPG

DSC_5296.JPG

Gezilerin en güzel yanı, sadece ismini bildiğimiz, ayrı şehirlerde ikamet eden, belkide başka hiç bir sebeple karşılaşamayacağımız, "karavan kardeşliği" dostlarımızla bir yerlerde karşılaşmakdan güzel bir şey düşünemiyorum...Aynı yolda yürüyor olmanın ortak düşüncesi, kısacık sürelerde tekrar görüşmek üzere diye sonuçlanan ayrılıklar doğurabiliyorsa işte tatil bu...Bol dostluklu tatiller dilerim...

Böyle bir başlığı açtığınız için çok sağolun!.. :smiley:
Müşterisi çok bir başlık olacağını sanıyorum.

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Böyle bir başlığı açtığınız için çok sağolun!.. :smiley:
Müşterisi çok bir başlık olacağını sanıyorum.

Cavid Sezen

Cavid bey en kısa sürede yollarda karşılaşmak dileği ile.....

İlknur Mahir

atiladi' Alıntı:
Gezilerin en güzel yanı, sadece ismini bildiğimiz, ayrı şehirlerde ikamet eden, belkide başka hiç bir sebeple karşılaşamayacağımız, "karavan kardeşliği" dostlarımızla bir yerlerde karşılaşmakdan güzel bir şey düşünemiyorum...Aynı yolda yürüyor olmanın ortak düşüncesi, kısacık sürelerde tekrar görüşmek üzere diye sonuçlanan ayrılıklar doğurabiliyorsa işte tatil bu...Bol dostluklu tatiller dilerim...

Çok teşekkür ederim Atilla bey ...Karabiga listemizde en kısa sürede oraya da uğrayacağız.....

İlknur Mahir

Şaşırtıcı yeni konu zor açılır artık diyordum ama çok hoş bir başlık oldu bu.

Pazar günü sizler (Buselik aile grubu) ayrıldıktan sonra aklıma bu konu ile başlık açmak gelmişti ama siz erken davranmışsınız. Bu güne kadar gezenbilir karavan grubundan tanıştıklarımızın listesini yapacaktım.
Görüşmemiz kısada olsa sizleri tanıdığımıza memnun oldum başka bir yerde tekrar beraber olabilmek ümidiyle.

Yolda olmak,ortak paydamız karavanlarımız sayesinde yeni insanlarla tanışmak en büyük kazancımız sanırım.

İlknur hanım başlık dikkatimizden kaçan bir önemli eksikmiş, teşekkürler.

Çok güzel ve gerekli bir başlık olmuş sevgili Buselik ailesi.
İlknur hanım aradı ve kendini tanıtıp Akyakada olduğunuzu forumdan okudum Ümit bey hala Akyakadamısınız diye sordu. Evet cevabıma ise samimi bir şekilde yarım saate kadar oradayız demesi bizi çok mutlu etti.
İlknur hanım, Gezenbilirden o büyiük ailemizden bir dost kampımıza geliyorum derde kapıda karşılanmazmı hiç, helede sizler gibisi.
Mahir bey ve ailenin diğer üyeleri ile tanışmaktan ve o geceki sohbetten bizlerde büyük keyif aldık gerçektende saatler nasıl geçti anlamadık. Denizden gelen esintide sohbet yıldızlara karıştı, saatler geçti gitti.
Gezenbilir ailemizden tüm dostlar ve sizlerle yeniden görüşebilmek dileği ile selamlar sevgiler.

Merhaba İlknu hanım.

Şu anda Marmaris Hisarönü Hisar kampingdeyiz, Evcan la yanyana. Burasını çok sevdik ve ilk defa bir yerde 3 günden fazla kalıyoruz. Dün sizin favari yeriniz olan Bozburana günlük bir tur yaptık.Hafta sonu yapın bir çılgınlık gelin ...Gerçi İstanbuldan haftasonu gelinecek mesafe değil ama uçağa atlayıp dalamandan gelebiliriniz..İlkay a söyleyin masalar sabah kalktığında yerinde olacak..Mahir beye selamlar..Sevgiyle kalın.
Nuran

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri