Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Gezip dolaşırken kameram yanımda ise gördüğüm arazi araçlarının da fotoğrafını çekiyorum. Bunu Konya'da bir alış veriş merkezi önünde görmüştüm. İlan panosuna çevirmişlerdi garibi.
Selamlar
Uğur[attachment=1]
Bu da gördüğüm kaarı ile Vagon çekmede kullanılıyor. Kasadaki basınçlı tanklar ne işe yarayacak anlamadım lakin. LPG tankı desem benzetemedim. LNG vey CNG tankı olabilir desem anlayamadım.
Selamlar
Uğur
[attachment=1]
koca vagonları çeken bu aletin frenlerinin de iyi olması, vagonların frenlerini de çalıştırmak için bolca hava basıncına ihtiyacı olacaktır. bu tüpler vagonların fren sistemi içindir muhtemelen.
Bende bu aracın eski versiyonu ankarada gördüm.Onda da tankları sürücü bölümünün üstüne monte etmişler.Bizde baya bi kafa patlattık ama bir sonuca ulaşamamıştık.Vagonlarla ilgili olması gerekir diye düşünüyorum.
Uğur bey alış veriş merkezinde gördüğünüz aracı ben de görmüştüm.Yanından her geçtiğimde iç çekmeme sebep oluyordu...Bir ara satıp satamayacaklarını sormayı bile düşünmüştüm...Ancak böylebir aracı iyi bilen bir ustayla yakın arkadaş olmak aracı almadan önce yapılması gereken yegane şeydir....selamlar...
Bence arkadaki tanklar, araca sonradan monte edilmiş ve raylar üzerinde gitmesini sağlayan demir tekerlek mekanizmalarının indirilip kaldırılmasında kullanılıyordur. Bu araç vagon çekmiyordur.