Yıldız Dağları ve Deli Şükrü Paşa Konağı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,839

phobios

Zirve
Yer
istanbul
Çok sevgili Şükrü Amcamızın, Yıldız Dağları'nda,ormanın ortasına kondurduğu, inanılmaz kervansaray yavrusunda bizi ağırlama nezaketini gösterdiği gezimizin birkaç fotografıdır efendim. Yola çıkışımız bir motorsiklet, bir de bizim pathy ile 6 kişidir.

Etiketler

Ynt: Yıldız Dağları ve Deli Şükrü Paşa Konağı

Ev sahibimiz Şükrü Bey ve yüzyıllık kankası İlker Bey...

Hepberaber gitmemiz lazım Nadir Abi. Biz bu araçlarla girmeye cesaret edemedik tabi ama dehşet yerler varmış ormanda. Rehberimiz de sağlam. :D

Pathy seni yolda bırakmaz Erhan Abi korkma girdigin gibi sapasaglam çıkarsın araba pathy olduktan sonra ohoooo :D

Ama saplandıgında zorlaman gerekiyor bizzat kendim test ettim sahilde sis farlarına kadar kumda saplandı ama biraz zorladım girdigi gibide çıktı...

Bu ne muhteşem renkler.Sonbahar renk cümbüşü.

İnsanın orada olası geliyor.Paylaşım için teşekkürler.

Yıldız Dağları methini hep duyuyoruz, umarım gitmekte nasip olur :smiley: Fotoğraflar çok güzel Erhan, teşekkürler paylaştığın için...

Sonbaharın renk cümbüşü içinde güzel kareler almışsınız. Kervansaray yavrusuda etkileyici.
Hadi pathy'ye kıyamadınız ama motosikletle ormanda iyi gazlanırdı şimdi :smiley:
Paylaşım için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR