Yerli Unimog

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,940

4WD

Kamp II
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
Geçen gün star ana haber de bu aracı görmüstüm. bugunde internette vidyosunu bulup sizlerle paylaşmak istedim. eskisehirde bir firma ünimoga benzeyen 4x4 arac üretmiş yorum sizin :smiley:

http://www.metacafe.com/watch/2058271//

Etiketler

Ynt: Yerli Unimog

Ben de takip ediyorum hala internet sitesi güncellenmedi. Ama fiyatı uygun olursa köylü kesimi ve özellikle karadeniz bölgesi tutar bu aracı.

evet öle bizim bu karadeniz taraflarında mesela patpat mı ne diyorlar onları çok kullanıyorlar motor gibi çok tutuluyor buralarda!

ben bu aracı biraz daha yakından inceledim. videoda gorule sarı arac test için yapılan derme catma bir kabin. gercekte piyasaya surulecek olanın aracta videoda arka planda kırmızı renkte olanı onun çok hos bir goruntusu var ancak yaklasma acısı tampon yuzunden yetersiz kalmıs. on tamponu cok yere yakındı. aracta iveco motoru kullanılıyormus. aracı biraz ucuza malederlerse ve yuksek kar marjı gutmezlerse bu arac ilk etapta beklenenden fazla satılabilir. sizlerin dedigi gibi karadeniz bolgesi için bu arac çok ideal ve biz offroad severler içinde ünimoga binmek için devletten emekli olmalarını beklemeyiz. tatmin edici duzeyde arazi performansı olursa bizlerde bu aracı hobi amaclı alabiliriz. arac çift kabinli olarakta piyasaya cıkarsa askeriye belediyeler ve kamuda satılabilir.

evet öyle videodaki pek görünüşü hoşuma gitmedi ama şu muhabirin arkasındaki hoşuma gitti yapısı dediğin gibi biraz ucuz ve sağlam bişi olursa çok fazla tutulur bu araçlar ! : )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR