@
AKMühendis
Başoğlu'nu övmeniiz anlıyorum. Belki arkadaşınızdır, dostunuzdur. Tecrübesi de çok fazladır.
Ama Uncle modeli ile ilgili fikrinizi söyleyebilir misiniz?
Şuan 69.000 TL liste fiyatı ile satıyor. (Vergisi dahil) Bu fiyata Ofis tipi Termodinamik Şofben takıyor banyoya tepeye. (Karavan için üretilen boiler değil, bildiğiniz gazlı ofis tipi şofben) Camları, minibüs camı diye eleştiriliyor. (Malzeme yapısı ile ilgili bilgi bulamadım. Ama sürgülü yapısı gereği karavan tipi olmadığı kesin.) Standart olarka koyduğu buzdolabı 220 V Ofs tipi.Yani bildiğiniz Vestfrost/Vestel de olabilir.
735 kg standart ağırlığı var. Ön cam istediğinizde 750 kg larda oluyor. Bunun içinde yaşam aküsü, portatif tuvalet ve ısıtıcı gibi ekipmanlar yok. Hele karavandaki 220 ler sebebiyle birde güneş paneli vb işine girilirse eminim 900 kgı geçersiniz...
Yani şunu demek istiyorum, evet çok başarılı birçok ülkeye ihracat yapıyor, yılların tecrübesi var. Ama fiyatı yüksek, ağırlığı 750 kg gibi gözüküyor ama 750 üstü, portatif tuvalet bile standart değil, Ofis tipi donanımlar sebebiyle Karavan değil, Ofis alıyorsunuz hissi veriyor, camlarına minibüs camı deniyor...
Benim için 1 milyon İhracatta yapsa bu durumlar sebebiyle malesef paylaştığınız resimlerin anlamı kalmıyor.