Bu muhteşem mucid üreticinin adını buradan paylaşırsanız ,almayı düşünen çekme karavancıların belki ekstra ızdırap çekme ihtiyaçlarını ve mazoşitik durumlarına katkı yapmış olursunuz.
Anlatım tarzından keyif ,çekme karavan nedeniyle de düştüğünüz durumdan ise üzüntü duyduğum.
İşin doğrusu, bu dediğinizi yapmak için can atmıyor değilim. Ancak, ben ilk defa bir çekme karavan sahibi oldum. Hatta diyebilirim ki, bir çekme karavanın içine ilk defa girdim. Yani önceden bu konuda ne bir tecrübem, ne de bilgim var.
Dolayısıyla, üretici ile yaşadığım sıkıntıların sadece benim üreticime ait olup olmadığından, diğer üreticilerin ortaya daha kaliteli ve profesyonel ürünler koyup koymadıklarından emin değilim. Forumdan edindiğim izlenimlere bakacak olursak, üreticilerden şikayetçi bir çok karavan sahibi var. Memnun olanlar da var. Karavan üretim işi ülkemizde emekleme çağında.
Demek istediğim, üreticimin adını burada açıklamak çok adil olmayabilir düşüncesindeyim. Kızıyor muyum, evet hem de çok kızıyorum. Ürettirmek için ödediğim paranın karşılığını alamadığım gibi, bir çok şeyi düzelttirmek ve tamir ettirmek için de ha bire para harcıyorum. Ama bu zaten genelde böyleyse, A firmasını ifşa edip, aynı düzeydeki B, C, D firmalarından bahsetmemek A firmasına haksızlık olur.
Yeri geldikçe karavanımdaki diğer "imalat şaheserlerinden" bahsederim, hiç olmazsa yeni karavan yaptıracaklara kontrol edecekleri noktalar hakkında fikir verir. Ayrıca, karavan yaptıracaklar özelden sorarsa da firmanın ismini veririm.
Aşağıya (becerebilirsem) havalandırma sistemimin bir fotoğrafını koyacağım