@
fthkrdmn
Yoğunluktan yeni gördüm mesajınızı. Hayırlısı olsun tekrardan.
Buradaki benim rahatsız olduğum durumu sizde yaşamışsınız. Sen deneyimli değilsin çekil kenara. Burada büyüklerin konuşuyor
Neyse.
Carvan ile ilgili değişiklikler çok olumlu olmuş. Teslim aldığınızda resimde paylaşırsanız sevinirim. Fuar resimleri(prototip dışında) resim yok.
Güney Karavan Ender bey ile yaptığımız görüşmede, önceki sayfalarda paylaşılan iç dizayn çiziimde bazı değişiklikleri kabul ettirdik:
Elbette kendisinin ve bizlerin endişesi olan ucuz karavandan vazgeçmeme olayı radikal değişikliklerden ziyade ufak çözümler önermemizi sağladı. Örneğin: Ön tarafra sol bölümde cam yoktu. Kabul ettiği kadarıyla ekleyecek. Ben ön tüplük iptal olduğu için mutfak altı dolabına dıştan kapaklı menfezli tüplük öderdim, yaparız dedi. Birde ranza camlarını büyütüp yana alıp en azından bir tanesinin açılması ile ilgili de önerimizi Mantıklı buldu Ender bey.
Burada oulşturmaya çalıştığım ama çok bilgelerimizin gereksiz egoları sebebiyle oluşturamadığım gücü, Facebook'da oluşturduk. 3 hafta 500 üye ile karavan üreticilerine yönelik girişimlerimiz daha iyi sonuçlar veriyor.
Şuan Fiyat/Performans olarak en iyi çözüm 1.80 yatak genişliği yani 3 kişilik kapasitesi + 1 bebek hamak yatağı ile Erba 3.75. Ancak Ender bey fiyatlamada vergi hariç Erba gibi 28.000 TL bandında satarsa yeni modelini fiyat/performans olarak Güney öne gecek diyebilirim. Tamam Erba'da 185 W panel 100 Amper akü standart ama Güney karavanda da plexi camlar ve en önemlisi ranza standart olduğu için gerçek bir 4 kişilik karavan olacak. Ve en güzel gelişmede 650-700 kg arasında beklediğimiz kilosu olacak.
Haziran'ı iple çekiyorum.
Tüm dostlara sevgiler.