Yeniden Yaratılmış Bir Niva !..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhangoc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,524

gokhangoc

Ana Kamp
Yer
SAKARYA
SAYIN DURSUN ABIMIN BILGILERI SAYESINDE YENIDEN YARATILMIS BIR NIVA

Sheet_003.jpg

Sheet_001.jpg

Etiketler

Ynt: Yeniden Yaratılmış Bir Niva !..

gökhan aracın maşallah cok güzel görünüyor verdigim bilgilerin faydalı olması beni sevindirdi her zaman ne istersen sorsa bilirsin elimden geleni yaparım kısmet olursa bir gün arazide karşılaşmak dilegiyle güle güle kullan aracını

emin degilim ama sanırsam bu aracı adapazarıda adacenterın otoparkında gormustum ve incelemiştim acaba tahminim dogrumu?

evet tekrardan tesekkur dursun abı.adapazarında yılbası gecesı adacenterın otoparkında gormus ısenız dogrudur.aracta mekanık olarak atesleme sıstemınde oynadım elektronık ateslemeye cevırdım ve bujı kablolarını ve dıstrıbutoru su gecırmez yaptım.aracı kaldırdıgım ıcın saft atlama yaptı bıraz bunun ıcınde sanzumanı asagı aldım yaklasık 4 cm onun harıcınde suan ıcın herhangı bırsey yamadım ama nıyetım cok kotu bayag bıseyler yapmayı dusunuyorum bır aracım daha var pajero 2.6 ama nıvadan aldıgım tad hıcbırınde yok

o gun incelemiştim aracınızı.hatta bi arkadasım dengesiz olmuş falan demişti bende demiştim o kadar ugrasmıslar dengesiz olurmu hiç falan diye :D neyse cok guzel aracınız var iyi gunlerde kullanmak dilegiyle

Aracınızı güle güle kullanın.
Snorkelin dış taraftaki malzemesi nedir? Yapmak istersek yol gösterebilir.
İşlevsel olmuş ama snorkel bitişine kaportaya yakın olacak şekilde kavis verirseniz arazide dal çarpmaları gibi durumlarda zorlanma olmaz.
Bir de snorkelin rezervuarı olmadığı için hava filtresi kutusundaki küçük boşaltım deliğini kapamayın bence.

Snorkelin dıs tarafındakı malzeme demır 3mm lik borudan kendımız yaptık oldukca saglam ve montajınıda dedıgınız gıbı carpmalara karsı saglam olacak bır sekılde sabıtledık ayrıca hava fıltresındekı bosaltım delıgı acık vazıyette

GÖRÜNTÜ HARİKA KEÇİ DEN ZİYADE BOĞA GİBİ DURUYO HAVA FLİTRE Sİ OLAYINI NASIL YAPTIRIYORSUNUZ

öncelikle aracacın cok güzel olmuş kardes. güle güle kullan. inş aynı şekilde bende yaptırıyorum.. ve cok samimi söylüyorum aynı şekilde DURSUN USTA nın sayesinde. aracı görmemesine bizi sadece bu forumdan tanımasına ragmen emeklerini ve bilgilerini esirgemiyor. sürekli telefonla destek alıyoruz.

buradan bir sorum olacaktı. şimdi yaklaşık olarak bende 3 cm bir yükseltme yapıyorum. benim şaftlardada böyle bir sorun çıkacakmı acabaa.. yani şanzımanı aşağıya almamız gerekecekmi? gerci bugun telefonla DURSUN USTA ya soracaktım ama buradan da sorayım. belki cevaplar...

tekrar güle güle kullan kardeş...
BURDAN DURSUN USTAYA SELAMLARRR.

teginalp' Alıntı:
öncelikle aracacın cok güzel olmuş kardes. güle güle kullan. inş aynı şekilde bende yaptırıyorum.. ve cok samimi söylüyorum aynı şekilde DURSUN USTA nın sayesinde. aracı görmemesine bizi sadece bu forumdan tanımasına ragmen emeklerini ve bilgilerini esirgemiyor. sürekli telefonla destek alıyoruz.

buradan bir sorum olacaktı. şimdi yaklaşık olarak bende 3 cm bir yükseltme yapıyorum. benim şaftlardada böyle bir sorun çıkacakmı acabaa.. yani şanzımanı aşağıya almamız gerekecekmi? gerci bugun telefonla DURSUN USTA ya soracaktım ama buradan da sorayım. belki cevaplar...

tekrar güle güle kullan kardeş...
BURDAN DURSUN USTAYA SELAMLARRR.

aracın şaftlarında her hangi bir sorun cıkmaz eger aks acıları kurtarmazsa ön difin saplamalarını uzatarak ön difransiyeli bir miktar aşagıya almak faydalı olur

abi eline sağlık tek kelime süper olmuş çaylak bir ladacı olarak hayranlıkla izliyorum umarım bende birgün sizler gibi olurum

aracınız çok güzel güle güle kullanın
sahibinden de görmüştüm
sağlam duruyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.