Yeni Yılın İlk Etkinliği MARD Mersin VHF Rölemiz Yeni Yerinde 145.625 88.5Ton

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan STINGER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,962

STINGER

Yeni Üye
Mersin MARD Derneğimizin VHF Rolesi Yeni Yerine Montajı Mersin,Adana,Tarsus Çevre İl Ve İlçelerden Gelen Amatör Arkadaşlarımızın Katılımıyla Yapılmıştır.Amatör Camiamıza Hayırlı Uğurlu olsun..Rolemizin Montajından sonra piknik Alanında Yamaç Paraşutü Etkinliği Gerçekleştirildi, Mangal partisi İle Devam Edildi..Bu Etkinliğe Katılan Amatör Arkadaşlarımıza Ve Abilerimize Teşekkür Ederiz.. Bu Güzel Etkinlikten Resimler..

DSC_0170_resize_resize.png
DSC_0163_resize_resize.png
DSC_0150_resize_resize.png
DSC_0120_resize_resize.png
DSC_0119_resize_resize.png
DSC_0107_resize_resize.png
DSC_0062_resize_resize.png
DSC_0055_resize_resize.png
DSC_0022_resize_resize.png
DSC_0010_resize_resize.png
DSC_0007_resize_resize.png
DSC_0004_resize_resize.png

Etiketler
Ynt: Yeni Yılın İlk Etkinliği MARD Mersin VHF Rölemiz Yeni Yerinde 145.625 88.5Ton

emeği geçenlerin ellerine sağlık..ben işin çok başında bir amatörüm ve çok bilgi noksanım var..röle frekanslarını telsize nasıl tanıtmak gerekiyor bilgi verebilir misiniz?? telsizim Yaesu VX-8DR
teşekkürler
TB2PMK

Ynt: Yeni Yılın İlk Etkinliği MARD Mersin VHF Rölemiz Yeni Yerinde 145.625 88.5Ton

Camiaya hayirli olsun
Yapanlarin eline saglik
Maddi yardim edenlerin kesesine bereket
Manevi yardim edenlerin gonlune gore kismet
diyelim

emeğinize en önemlisi AMATÖR olarak bu işi gönülden yapan yüreğinize sağlık 73 Sivas'tan

MARD Üyelerini bu çalışmalarından dolayı tebrik ederim.Ayrıca tüm radyo amatörü arkadaşlarıma selamlar...M.Ercan SÜZER TRAC Ankara Şb. Bşk.

emeği geçen herkese teşekkürler , MARD üyelerine de burdan selamlar ,

tüm amatörlerimize hayırlı olsun role kurumunda gelmeyi cok istemiştim ama kısmet olmadı agostosta bir kez daha gidilecegini söylendi kısmetse bende oradayım herkese şimdiden hayırlı olsun ( akdeniz)

Merhaba,

Röleniz hayırlı uğurlu olsun, umarım bölgenizdeki tüm amatör telsizciler bu röleden istifade ederler.

Selamlar

tşkler manyak bey burada zaten hep bir el iz dayanışmamız cok güzel inşallah tam bir randuman alırız

Merhaba,

İnşallah, ama benim kastettiğim "burası filancanın rölesi, burada şöyle böyle yada şunu, bunu konuşamassınız. Burası filanca derneğin rölesi siz burada konuşamassınız gibi" konulardı. Malum bunlar bazı yerlerde yaşanıyor ve bizlerde şaşkınlıkla izliyoruz.

Selamlar

demek istediginizi anladım bugüne kadar böyle bir sorun yaşamadık yani burada siz konuşamazsınız degipte herkez kendi rolesinimi kursun dagların üstleride yetmez frekanslarda yetmez zor bir şey degil role kurmak haksızmıyım

Merhaba,

Gayet tabiiki de haklısınız, ancak bu negatif gruplaşma camiayı yaralamakta. Bölgenizdeki dayanışma için sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR