Yeni Rekor Bugün Kırıldı... Şunu 100 Yapalım... ;)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,322

taiga

Bugün En Çok Online: 46. En Çok Online: 46 (Bugün 12:14:38)

Bugün en çok online rekoru kırıldı.
Herkes için uygun bir zaman seçsek o saatte online olup şu rekoru 100 üstüne çıkarsak?
;)

Ynt: Yeni Rekor Bugün Kırıldı... Şunu 100 Yapalım...

Valla site öyle bir büyüyor ki çok kısa bir zaman içinde, biz böyle birşey yapmasak bile yüz kişiyi göreceğiz ;D ;D ;D

Ynt: Yeni Rekor Bugün Kırıldı... Şunu 100 Yapalım... ;)

evet muratın dediği gibi katlanarak çoğalıyor sayı ;) ama bir sıkıntı var, neredeyse tüm üye ve ziyaretçiler hergün siteyi ziyaret edip, tüm yazılanları tek tek okumalarına rağmen içeriğe katkıda bulunmaktan, yeni konular açıp tartışmaktan geri kalıyorlar... bunu teşvik etmemiz lazım...

evet görüntüleme sayısı çok fazla ama cevap sayısı çok düşük üyelerin konular hakkında bildikleri bir kaç cümleyi bizimle paylaşmaları fena olmazdı ;)

Sonuçta site bizim değil herkesin ortak kullanım alanı. Tüm doğa sporları konusunda bir bilgi havuzu oluşturup bunu herkesin kullanımına açmak, sitenin misyonu olan Türkiye'de doğa sporları konusunda varolan tartışma platformu eksikliğini kapatmayı mümkün kılacak :smiley:

eet o konuda katılıyorum bende hiç bişi yazmazdım eskiden çünkü diyolaoglar hep iki kişi arasında geçio gibi hissediyorum belki de öle ama işin içine girmeyince bilmiosun...

belkide konulara katılmama sebeplerinden bazıları insanların işlerinden dolayı fazla faaliyet gerçekleştirmemesi yada site bazen eklenecek olan konuların fotoğraflı olması ve mesela şu an topiklerin bazılarında kişilerin yazdığı fotoğrafları ekleme sorunudur.çünki fotoupload sitesi açılacak doğru boyutta ve doğru link kopyalanacak bazı insanlar bu konuda çok bilgi sahibi değiller gibi geliyor bana

yazmak sorumluluk getiriyor burada yanlış yazılan yada yanlış algılanan bir yazı yüzünden birileri zarar görebilir,yaralanabilir (örneğin teknik konular vinçler, vinçlemeler,araç kullanım bilgileri v.s. )

b u yazılarınızın üzerine motor değişimi ile ilgili ilk konuyu ben açayım bari

taiga' Alıntı:
Bugün En Çok Online: 46. En Çok Online: 46 (Bugün 12:14:38)

Bugün en çok online rekoru kırıldı.
Herkes için uygun bir zaman seçsek o saatte online olup şu rekoru 100 üstüne çıkarsak?
;)
Gezenbilir herkese faydası dokunacak bir paylaşım sitesi olmuş... yerini dostluklara güzelliklere bırakmış...her geçen günde etrafa faydası olan bir aile olarak çoğalıyor... Emeklerinize sağlık... ;)

bu güzelliği bizlere yaşatan forum admin ve moderatörlerimize teşekkürü bir borç bilirim.
başarılarınızın devamını diliyorum.
saygılarımla.

Enterasan...

2006 da 46 kişi online olunca nasıl sevinç yapmışım... ;D

Nereden nereye gelmiş Gezenbilir forumu... ;)

merhabalar benim merak ettiğim şey konu kilitlenmeleri insanlar ilgiyle konulara katılıp doğruyu bulmak adına tartışırken konular kilitlenmemeli diye düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
vulas54

Çevrimiçi üyeler

Geri