Yeni Proje Suzuki Samurai

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan milimadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,957

Merhabalar

Dün akşam aracı görmeye Gürsel ustaya gittim. Kaporta kısmı bitmek üzere. Sanıyorum bayrama kadar çıkarırız aracı.

Ben de bu arada boş durmayıp eksikleri tamamlamaya devam ediyorum. Pioneer hoparlör satın aldım. Filmden önce camları temizlemek için araç cam kireç sökücü aldım. Aracın Bluetooth bağlantısını yapabilmek için xiaomi ses aktarici aldım. Ön sinyAller için hala kararsızım. Bmw e30 on tampon sinyalleri çok hoşuma gidiyor .

,

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hard top takıldı,ince ayarlamalar yapılıyor. Araç tavanına özel yapılan parçayı sokulebilir hale getirdik. Kapı ve ön cam da buna göre ayarlandı. Arka kapak amortisorleri takıldı. Ince ince işlemeye devam. Acele etmiyorum ama sabırsızlanıyorum da

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Astar boya ve iç pütür atıldı. Parçalar dışarıda boyandı. Araç fırın boyaya girecek ve ardından verniklenecek. Arka koltuk mekanizmasını kendimiz yapacağız. Bagaj alanı olmadığından öne doğru yatar vaziyet olabilecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Astar boya ve iç pütür atıldı. Parçalar dışarıda boyandı. Araç fırın boyaya girecek ve ardından verniklenecek. Arka koltuk mekanizmasını kendimiz yapacağız. Bagaj alanı olmadığından öne doğru yatar vaziyet olabilecek

Montaj için 1 e kadar uğraştık. Yorgun düştük. Devamı yarın.

Isırmalı mini cooper s Koltuklar takıldı.
Dışarıda Boyanan parçalar araca monte edildi. Hard top, panjur vs.
Tüm fitiller yenilendi.
Aynalar takıldı
Çamurluk sinyalleri yenilendi
Pioneer hoparlörler monte edildi.
Ön panjuru revize ettik. İç kısımda bulunan radyatörler boyandı. Klima pervanesi boyandı.
Defransiyeller boyandı.
Makaslar boyandı.

Öne ve arkaya özel tampon yapılacak.
Cam filmi yapacağız.
Arka koltuk yanlarına kol dayamalar yapılacak.

Yarın pasta cila yapılacak, emniyet kemerleri takılacak, tavan takılacak, elektrik bağlantıları yapılacak. Kapı iç pandizotları takılacak.

Araç altı ve taban içi komple pütürlendi. Hard top için özel cam yaptırdık. Fitilli değil yapıştırma olacak. Cam Filmi yapılacak. Vs.

Lastik ebatları yanlış olmuş çok kalın ve eksi offsetli, araç yüksek süratlere çıkabilirse virajlarda gezinme eğilimi gösterecek, aracın lastiklerini inceltip offseti pozitive çekmenizde lastikleri dodik dışına çıkarmamanızda sizin açınızda faydalar var

Bu kadar kalın lastikle iyi off-road sürüşüde yapamaz bol miktar aks kesersiniz....

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış lastik seçimi

Doğru lastik seçimi

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON KONULAR - FORUM