Yeni Kurulan BUROFF'un İlk Gezisi (07 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MuTaF brs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,618

MuTaF brs

Ne olursa olsun ama çamur olsun...
Yeni kurulan BUROFF ile yaptığımız ilk gezi 07-02-2010 tarihinde gerçekleştirildi

fotoğrafların devamı forum.buroff.org adresinde

BUROFF012.jpg

BUROFF034.jpg

DSC_0245.jpg

DSC_0292.jpg

DSC_0216.jpg

DSC_0319.jpg

DSC_0369.jpg

DSC_0425.jpg

DSC_0472.jpg

DSC_0463.jpg

DSC_0480.jpg

SANY0113.jpg

DSC_0495.jpg

Etiketler
Ynt: Yeni Kurulan BUROFF'un İlk Gezisi (07 Şubat 2010)

Hayırlı olsun.
Fotoğraflar çok güzel.Bursa da off road konusunda müthiş bir potansiyel var.Galiba bu potansiyel daha yeni yeni ortaya çıkmaya başlıyor. Ben de bir Bursa lı olarak çalışmalarınızı ilgiyle takip edeceğim.

Metin bey ilginiz için teşekkürler.

bizim ile ilgili gelişmeleri forum sitemizden de takip edebilirsiniz.

bursa offroad grubunuz hayırlı olsun ve ilk geziniz de kaliteli ve eğlenceli olmuş ellerinize sağlık

arkadaşlar her şey çok güzel gözüküyor..
recep abim makinada son noktayı koymuş ama av da gözükmüyorsun recep abicim.eee sezonda bitiyor abi.yelveler son zamanları yaşıyor.

Sağol Yalçın ım,valla haklısında,cumartesi ava pazarda off road yapmaya ayırıyoruz artık.Avı boşlamak yo. ;) Bu gittiğimiz pazarın cumartesinde de Eşkel taraflarındaydık sizde sanırım o taraftamışsınız 6 kuş kaldırdık 1 tane aldık.Ama siz membağına denk gelmişsiniz,duyduk ;) ;)Hadi rastgele.. 8)

Arkadaşlar geziniz harika olmuş.
Bursa da ikamet eden kişiler olarak araçlarınızın modifiyelerini nerede yaptırdığınızı merak ediyorum.(yükseltme ve vinç montajı gibi)
Ben de Bursa dayım ve bu tür işlerden anlayan ustalar var mı yok mu bilmiyorum.Varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar çok güzel bi etkinlik olmuş resimlerde güzel daha güzel günlere........... ;D ;D ;D

valla çok güzel hoş bir etkinlik olmuş fotolarada çok güzel ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.