Araciniz hayirli olsun. Guzel bir karavan olmus. Ozellikle bu kadar kucuk bir aracta tuvalet ve banyonun ayri olusu simdiye kadar pek denenmemis bir yontemdi.
Size sormak istedigim aracinizin motoru TCI mi CRDI mi? Birde yakiti ne kadar yani 100 km de kac litre yaktigini verirseniz guzel olur?
"Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?" adli baslikta bu araclari tartisiyorduk. Forumda starex den camper pek yok. Ozellikle yakitindan korkuluyor. Araciniz ve yakiti hakkinda detayli bilgi verirseniz sevnirim.
elinize sağlık çok güzel olmuş ama hiç kullanmadan satmaya karar vermişsiniz,yanılmıyorsam ilanı var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-bu-fiyata-bu-karavan-kacmaz-yeni-yapildi-138524757/detay
mrb araç tci tipi motor ıcı yapılmadan evvel 5+1 ken bakımlarını yapıp uzun yol denemesı yaptım genelıklede sakın kullanırım ve 80 km gecmedım 100 km 7 lt yaktı ne zaman ıcını yaptım henus sehır dışı tecrübe yapamadım ama sehır ıcınde yapılmış halıyle 10 lt yakıo eskı aracım pejo boxer dı oda aynı yakıodu o yusden bana fazla yakıo gıbı gelmedıgını soleyebılırım arkadakı oturma koltuğu 175 boyunda açıldığında 120x175 ebatlarında yatak oluyo . araç suan malum sıtede satılık tamamen duygusal acıdan ...