Tanju
Bekir bey
Arif abi
Mehmet Ali bey
Alp, hepinize teşekkürler,
Hakan mahkemeye gitmeden Alp işi halletti '' Koşan Boğa'' kulağa hoş geliyorda :-\
Tanju vinç 8 aydır depoda duruyor,şasiden bağlamak gerektiğinden kaportacım ben yapamam dedi ve ustasını beklemede.
Bekir bey önden çekiş olduğundan aracım yayla yollarında sıkıntı yaşamamak için vinci aldım. Özellikle Soğucak yaylasına
çıkarken çok işime yarayacaktır.
Levent bey, gezeneviniz çok yakışıklı olmuş, kuaförü iyi iş çıkarmış. Artık ona ''oturan boğa'' demek, bize göre çok büyük haksızlık. Yeni bir isim yarışması açarsanız, biz de katılırız ;D
Levent bey, gezeneviniz çok yakışıklı olmuş, kuaförü iyi iş çıkarmış. Artık ona ''oturan boğa'' demek, bize göre çok büyük haksızlık. Yeni bir isim yarışması açarsanız, biz de katılırız ;D
Levent bey Bülent bey haklı bir isim yarışması açmalısınız. Yeni isimle gezilere çıkmış olur.
Bu arada Bülent bey ve Yeşim hanıma selamlar. Turan YÜCEL.
Merhaba Levent Bey ,
aracınızı ailenizle birlikte güzel günlerde kullanmanızı ve kazasız nice uzun yollar dilerim.
Aracınızı çok beğendim, tam anlamıyla mükemmel.
Bir dönem almak için çok aramıştım ama kısmet olmamıştı.Bendede hymercar 1978 transit MK2 Campervan var.İstanbul da ikamet ediyorum, bir buluşmada veya etkinlikte incelemek isterdim.Gördüğüm kadarıyla kullanılan malzemelerde çok benzerliller var ..
iyi günler dilerim..
ilginize teşekkür ederim. İsim konusunda şimdilik aklımda birşey yok daha sonra seçeneklerimi sizlerle paylaşırım.
Ahmet bey, yanlış hatırlamıyorsam karavanınızı Trabzondan getirdiniz, marka aynı olunca mutlaka benzer malzemeler vardır,
buluşmalarımıza katılabilirseniz bende sizin aracınızı görmeyi çok isterim. Selamlar
Hafta sonu buzdolabıma termostat montajını yaptım, 2 gün boyunca 3 sistem buzdolabımın performansı ve fanın ayarını gözlemledim
en düşük ayarda çok iyi performans aldım.
Termostatın imalatını yapan Kemal beye (Aka) birkez daha teşekkür ederim.
Hafta sonu buzdolabıma termostat montajını yaptım, 2 gün boyunca 3 sistem buzdolabımın performansı ve fanın ayarını gözlemledim
en düşük ayarda çok iyi performans aldım.