Yeni Gelen Çinli 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,357

4WD

Kamp II
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
Ülkemizde autoshow fuarından sonra satışına başlanan ikinci çinli marka Great Wall Hover
Bu araçla ilk defa Rusya seyehatim sırasında tanışma fırsatım oldu. araç rusyada kucumsenmeyecek kadar satış rakamı elde etmiş.
son 2 yıldır rusyada Great Wall markası satılıyormuş. aracın bu kadar cok satılmasının en onemli faktoru ucuz olmasından oldugu kesin. ancak burda kaçrılan bir detay var. Rusyada iyi bir teknik servis ve kalifiyeli usta bulmak çok çok zor. Rusyada özellikle elektronik oto tamiratını yapabilen usta neredeyse yok. bu yuzden ruslar çabuk arızalanabilecek ve elektronik detayı fazla olan araclardan uzak duruyor. bu durum Great Wall markası için iki sonuç doguruyor.
birinci sonuc Great Wall markalı araclar ladalar gibi elekronik detaydan uzak araclar.
ikinci sonuc bu araclar herkesin tahmin ettigi kadar kotu kalitesiz zayıf araclar degil.
Araçları Türkiyedeki showroomlarda inceledikce daha çok sey ekleyebiliriz
Çindeki 4x4 satışlarına baktıgıımız zaman Great Wall markasının açık ara farkla birinci olduguda gerçek

Bu fotograflar ülkemizde ilk olarak satışına başlanan Hover modeli. bundan başka bir 4x4 modeli ve birde 4x4 pickupı oldugunu biliyorum

hghlit3f50svybsrvhz5.jpg

i9okryg3urivzctzvcj4.jpg

kwipaibnhdi5hjpvvll1.jpg

basxghwa2q2woak7viw6.jpg

pudfurngdmj7nciuvme7.jpg

Yeni Gelen Çinli 4x4

Bu aracın Rusyada iyi satış rakamları yakaladığını anlatmıştım. aynı markanın pickupı Great Wall Deer (rusyadaki model adı) rusyada bir arazi gezisinde Uaz Patriot ve Lada-Chevrolet niva modeliyle beraber.
74777.jpg

74778.jpg

74779.jpg

74780.jpg

74781.jpg

74782.jpg

74783.jpg

74784.jpg

74785.jpg

74786.jpg

74787.jpg

74788.jpg

74789.jpg

74790.jpg

74791.jpg

74792.jpg

74793.jpg

74794.jpg

74795.jpg

74796.jpg

74797.jpg

74798.jpg

74799.jpg

74800.jpg

74801.jpg

74802.jpg

Ynt: Yeni Gelen Çinli 4x4

görüntüler gerçekten iyi. bu araçlar bu görüntülerle tanıtılırsa ülkemizde tutar bence. fiyatı düşük, teknolojisi basit, hele bir de yakıt tüketimleri düşükse ülkemizde de satış rekorları kırabilir.

ilk resimdeki siyah araç fena değil.

niva yı chevrolet aldı.artık adı chevrolet niva .eski nivalar lada 4x4 diye satılıyor.

KLL' Alıntı:
ilk resimdeki siyah araç fena değil.
ilk resimdeki siyah arac great Wall Hover ulkemizde yeni satısına başlayan ikinci çin markası. alttaki bordo olan aracla great Wall Deer yani Hover modelinin pickupı. pickup modeli ulkemizde su anda satılmıyor ama hoverin satısına resmen başlandı ve arac çin arabalarına karsı herkeste olusan kotu on yargıya son verecek duzeyde. bu arac rusyada en cok satanlar listesinde
cagri_ali' Alıntı:
ya önde chavrole arması var arkada niva yazıyor nası yani?
Lada ile general motors anlaşmaya gitti ve ladanin niva modelini general motors kendi tasarlayıp rusyadaki lada fabrikasında uretilerek chevy logosuyla piyasaya surdu yani bu bir nevi general motorsun krizden çıkmak için son çırpınısları. rusyada chevrolet niva heryerde yani insanlar bu aracı ucuz oldugu çok tercih etmiş. hatta bu aracı rusyada ilk gordugumde chevrolet nasil bir 4x4 yapmış leylek gibi duruyor demiştim. daha sonra aracı incelerken baktım arkasında niva yazıyor. rusyalı bir arkadasım bana onun lada niva oldugunu ve GM ile anlasıp chevy logosu kullandigini anlattı. aracın 3 kapılı versiyonu yok. ama lada nivada 3 kapılı ve 5 kapılı modelleri ve hatta tek kabin ve çift kabin pickup lada niva vardı
araç şimdilik ulkemizde yok bunun sebebi aracın ulkemizde chevroletin turkiye distirubutorumu yoksa lada distiributoru tarafındanmı satıs ve servis destegi saglanacagının belirlenememesi.

kaç paradan satacaklar peki bu siyah olanı? gerçi suv gibi birşey bu.

ayrıca araç özelliklerini öğrenebileceğimiz bir site bulamadım. yani türkiye distribütörü kimdir. satış ve teknik bilgi nasıl alabiliriz

Great Wall Motorsun türkiyedeki resmi internet sitesi http://www.gwm.com.tr/ ancak daha açılmadı.
http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/haberdetay.php?cid=5536 GWM Türkiye distiribütörü Bayraktar gurup. aracın fiyatının daihatsu terios ile aynı olacagını daha onceki aylarda ogrenmiştim. ama gidip sormadım. chery tiggo 2 ulkemizde 33.000 gibi bir rakamdan satılıyor Great Wall hover'inde o fiyatlarda oldugunu tahmin ediyorum

bence bu para normal gibi. GW hover boyut olarak daihatsu terios ve toyota rav 4 den buyuk. boyut olarak grand cheeroke ile hemen hemen aynı gibi. çok dandik bir urun gibide gorunmuyor ve 120'nin üzerinde ulkede satılıyor

ya bi arada proton bu şekilde patlama yapmıştı hatırlarsanız sonra yok oldu ama gecende trafikte bir suv gördüm cin malı galiba aynı rav 4 e benziyor...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR