Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan by6719 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,613

by6719

Yeni Üye
Dacia.ro sitesinde yeni duster 'ın fotoları yayınlandı.
Yeni bir benzinli motor, yakıt sadece 6,0 l/100 km * tüketimi ve düşük CO ile 1.2 TCe 125 hp

Dacia MEDYA NAV , multimedya sistemi tam dahili bluetooth ve navigasyon sistemi (versiyona bağlı olarak) ile veya

Dacia Plug & Radio, bir multimedya sistemi basit ve etkili MP3, Bluetooth radyo, CD çalar içeren ® ve USB priz ve Jack.

hız sınırlayıcı, arka park yardımı,dış sıcaklık göstergesi ve otomatik kapı kitlitleme

Eko Modu ve değişim göstergesi (Vites Değiştirme Göstergesi

*dacia.ro sitesinden çeviridir.

noul-duster-03.jpg

noul-duster-11.jpg

noul-duster-10.jpg

Etiketler

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

iç mekan da hatırı sayılır bir değişiklik olmuş ve bencede çok hoş olmuş tek endişem sanki göğüs kısmı görüş acısını biraz olumsuz etkileyecek gibi görünüyo buradan, bayilere geldiğinde içine binip etraflıca bir inceleme yapmak lazım, ama genede eskiye göre çok hoş ve kibar.

orta konsolun maun kaplama ile yapıldığını bir düşensek, bu konsolu hemen maunla kaplatmak gerek bence çok harika olacaktır.

sol ön kapıda 4 adet cam düğmesi görünüyor, arkada oturanlar içinde gene arka kapı koluna koymuşlardır diye düşünüyorum.

Merkezi kilit açma kapama yukarda , aşağıdaki aç kapa anahtarlar 3 tane olmuş cam kilidi kapıya gittiğine göre 2 yeni anahtar düğme var demektir. 4x4 sistemimdeki iyileştirmeylemi ilgili acaba

duster gerçekten kendi tarzını yaratıyor...
eşimin aracını sattım ve şuan grand vitara 1.9 did araştırıyordum ...
yenimodel dusterin resimlerini gördüm ::smiley: ::smiley: ::smiley:
dusterin bu yeni modeli nezaman satışa sunulacak acaba...
resimlerden görüldüğü kadarıyla beklemeye değer bir durum söz konusu...
saygılar

troyexplorer' Alıntı:
Merkezi kilit açma kapama yukarda , aşağıdaki aç kapa anahtarlar 3 tane olmuş cam kilidi kapıya gittiğine göre 2 yeni anahtar düğme var demektir. 4x4 sistemimdeki iyileştirmeylemi ilgili acaba
4çeker kontrol butonunun sağındaki 3 düğmenin biri boş diğerleri ESP ve ECO tuşu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR